Old Spice Maraton Warszawski - konkurs
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
może i odkryłem Amerykę (za często na stronę MW nie zaglądam), ale coś takiego wpadło mi w oko
http://www.maratonwarszawski.pl/pokaz.php?id=86
(Edited by krzycho at 3:41 pm on July 17, 2003)
http://www.maratonwarszawski.pl/pokaz.php?id=86
(Edited by krzycho at 3:41 pm on July 17, 2003)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:

Jola
Pozdrawiam, Jola
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ta trasa jest juz chyba nieaktualna.
Ale organizatorzy szykują niespodziankę.
Trasa będzie znana.........będzie nieznana do końca.
I to jest niespodzianka.
Dla samych organizatorów będzie nieznana.
Przed czołówką będzie jechał pomysłowy rowerzysta i będzie prowadził wyścig według własnej inwencji.
Znane będzie miejsce startu i meta (jest już znana).
A jak mu będzie wychodziło na liczniku, że zbliża sie do 40 km to już się bedzie kierował na Agrykolę tak żeby łącznie wyszło te 42.
To jest zupełnie nowa jakość i jeszcze nigdy czegoś takiego nie było i wielu biegaczy czeka na taki własnie maraton inny niż wszystkie.
Zdradzam tu pewne plany ale nie mogłem wytrzymać.
I to będzie właśnie ostatni siódmy powód dla którego powinnismy być 14-go w Warszawie i od razu zdradzę hasło: Niespodzianka.
Ale organizatorzy szykują niespodziankę.
Trasa będzie znana.........będzie nieznana do końca.
I to jest niespodzianka.
Dla samych organizatorów będzie nieznana.
Przed czołówką będzie jechał pomysłowy rowerzysta i będzie prowadził wyścig według własnej inwencji.
Znane będzie miejsce startu i meta (jest już znana).
A jak mu będzie wychodziło na liczniku, że zbliża sie do 40 km to już się bedzie kierował na Agrykolę tak żeby łącznie wyszło te 42.
To jest zupełnie nowa jakość i jeszcze nigdy czegoś takiego nie było i wielu biegaczy czeka na taki własnie maraton inny niż wszystkie.
Zdradzam tu pewne plany ale nie mogłem wytrzymać.
I to będzie właśnie ostatni siódmy powód dla którego powinnismy być 14-go w Warszawie i od razu zdradzę hasło: Niespodzianka.
-
- Zaprawiony W Bojach

No więc Marek robi konkurs jakiego jeszcze w polskim maratoningu nie było, ale zamiast wiadomości w stylu: "jaki fajny pomysł, którego jeszcze nie było", albo "dziękujemy Ci Marku, studnio pomysłów bez dna", to tylko krytyka i krytyka. Proszę o więcej pozytywnego myślenia. Trasa będzie, jak będzie, a wcześniej możemy sobie tylko ponarzekać, że z takimi oporami kompetentni urzędnicy w Ratusza trawią plan zablokowania miasta 14 września w godzinach 9.00-16.00
W zeszłym roku, na 15 minut przed startem tylko ja znałem trasę maratonu i nikt nie narzekał. Ech, jak miło wspomnieć, że tak wiele zależało od tak niewielu

ENTRE.PL Team
- adamus100
- Stary Wyga
czy ktos moze mi podac haslo czwarte?
Sledzilem caly wtorek i nic nie bylo,
musialo sie pojawic wczoraj, a myslalem ze konkurs odwolany... skoro nic we wtorek nie bylo, a dzisiaj sie pojawia kolejne haslo...nic nie rozumiem:)
Sledzilem caly wtorek i nic nie bylo,
musialo sie pojawic wczoraj, a myslalem ze konkurs odwolany... skoro nic we wtorek nie bylo, a dzisiaj sie pojawia kolejne haslo...nic nie rozumiem:)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
adamus, tylko tak między nami: ŚCIANA
Nie wiem po co Ci to mówię bo przecież sam chcę wygrać - ale niech tam.
Nie wiem po co Ci to mówię bo przecież sam chcę wygrać - ale niech tam.
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie no Fredzio, moim zdaniem Ty sobie znowu kpiny robisz. Bo był konkurs, wszystko szło dobrze, wszyscy byli zadowoleni, ale Ciebie najwyraźniej to wkurzało, więc musiałeś -kolejny raz z resztą- namieszać jak tylko umiałeś: po pierwsze miałeś czelność wziąć udział w tym konkursie, a jakby tego było mało, zacząłeś tym faktem szokować opinię publiczną, i ludzie poczuli się wystawieni do wiatru - ja tak się poczułem- konkurs stracił sens, a teraz jeszcze cynicznie rozdajesz hasła.
Zastanawiam sie po co to robisz? Nawet bym więcej powiedział, że sie zastanawiam po co Ty żyjesz? Masz taki cel żeby kpić z ludzi? Kpić żeby kpić? Czy myślisz że nie wiemy że masz niesprawiedliwy, karygodny, ba- wołający o pomstę do nieba fuks? To nic że nagród jest siedem- Twoja wygrana byłaby dramatem.
Mam tylko małą nadzieję, gdzieś w głebi serca, że jeśli się nie wycofasz i w konsekwencji wygrasz, ktoś zachowa sie odpowiedzialnie na miarę sytuacji i ta nagroda przypadnie właściwszej osobie.
A tak na poważnie: gdzie jest szósty tekst? Rozumiem że się opóźnia kilka godzin, ale 6-ty dzień się skończył, spać isć trzeba, a tekstu w ogóle nie puścili! Oj mam ochotę nazwać to po imieniu, ale się boje że mnie znów będą chcieli wylegitymować
Zastanawiam sie po co to robisz? Nawet bym więcej powiedział, że sie zastanawiam po co Ty żyjesz? Masz taki cel żeby kpić z ludzi? Kpić żeby kpić? Czy myślisz że nie wiemy że masz niesprawiedliwy, karygodny, ba- wołający o pomstę do nieba fuks? To nic że nagród jest siedem- Twoja wygrana byłaby dramatem.
Mam tylko małą nadzieję, gdzieś w głebi serca, że jeśli się nie wycofasz i w konsekwencji wygrasz, ktoś zachowa sie odpowiedzialnie na miarę sytuacji i ta nagroda przypadnie właściwszej osobie.
A tak na poważnie: gdzie jest szósty tekst? Rozumiem że się opóźnia kilka godzin, ale 6-ty dzień się skończył, spać isć trzeba, a tekstu w ogóle nie puścili! Oj mam ochotę nazwać to po imieniu, ale się boje że mnie znów będą chcieli wylegitymować

[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Jest następne hasło. Ale ostatnie będzie dopiero w poniedziałek.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
A czekałem z takim niepokojem na jakiś HIT. A tu chodzi o to, że Warszawa to fajne miasto.
Ten brak trasy mnie niepokoi na poważnie.
Mam nadzieję, że nie skończy się na 20 pętlach na Agrykoli na przykład lub na Polach Mokotowskich.
Ten brak trasy mnie niepokoi na poważnie.
Mam nadzieję, że nie skończy się na 20 pętlach na Agrykoli na przykład lub na Polach Mokotowskich.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
23,5 w Skaryszewskim i 49 z kawałkiem nad Balatonem 
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Zaprawiony W Bojach
zauważcie, że trasa to jest ten jedyny element organizacji imprezy, który nie zależy od organizatora, ale od decyzji "kompetentnych urzędników". Być może trasa jest zbyt "ambitna", a lista startowa zbyt "chuda" (miał być przecie najważniejszy maraton na świecie) i teraz wahają się co zrobić. A może sponsora nie stać na zapłacenie za zmiany organizacji ruchu na tej "ambitnej" trasie? Mnie bardzo ciekawi co przyniesie czas. Niestety są wakacje, które nie sprzyjają podejmowaniu decyzji, jakichkolwiek decyzji.
ENTRE.PL Team