Old Spice Maraton Warszawski - konkurs
- emte
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W imieniu zespołu organizacyjnego 25. Old Spice Maratonu Warszawskiego zapraszam wszystkich forumowiczów do udziału w konkursie 7 POWODÓW, DLA KTÓRYCH 13 I 14 WRZEŚNIA POWINIENEŚ BYĆ W WARSZAWIE.
Marek T.
-
- Zaprawiony W Bojach
Emte
To dobry sposób na promocję strony internetowej. Ale czy warto wchodzić na stronę maratonu? Ostatnia, mało istotna informacja jest sprzed tygodnia... Dwa miesiace przed maratonem, a nie ma informacji o trasie. Ja nie startuję w Warszawie, ale uczestnikom należy się, jeśli nie profil trasy, to choćby informacja o postępach w jej zatwierdzaniu.
Promocja strony powinna moim zdaniem pójść równolegle z kampanią informacyjną o maratonie, tak żeby było warto wchodzić na stronę wiedząc, ze będzie tam można znaleźć bieżące informacje o postępach organizacyjnych. Więcej informacji to zawsze lepiej niż mniej informacji.
To dobry sposób na promocję strony internetowej. Ale czy warto wchodzić na stronę maratonu? Ostatnia, mało istotna informacja jest sprzed tygodnia... Dwa miesiace przed maratonem, a nie ma informacji o trasie. Ja nie startuję w Warszawie, ale uczestnikom należy się, jeśli nie profil trasy, to choćby informacja o postępach w jej zatwierdzaniu.
Promocja strony powinna moim zdaniem pójść równolegle z kampanią informacyjną o maratonie, tak żeby było warto wchodzić na stronę wiedząc, ze będzie tam można znaleźć bieżące informacje o postępach organizacyjnych. Więcej informacji to zawsze lepiej niż mniej informacji.
ENTRE.PL Team
-
- Rozgrzewający Się
!!!!!!! To pierwszy tego rodzaju konkurs w historii polskiego maratonu !!!!
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Moze cos wreszcie sie ruszy na tej malo fascynujacej stronie , razem z nadejsciem konkursu .
W przeciwnym wypadku to ...
W przeciwnym wypadku to ...
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
-
- Zaprawiony W Bojach
Najpóźniej 14.09 sie dowiemy, ale korzystając z okazji zapytam - dlaczego aż tak bardzo Wam zależy na tej informacji już teraz? No np wojtek pyta w kółko o to, a przecież -jak pisał- nie ma zamiaru nawet wystartować.
Widziałem w Paryżu macających trasę maratończyków przed MŚ - czy Wam też chodzi o takie pomacanie sobie, czy jak? A jeśli dowiecie się -dajmy na to-na początku września, to będzie za mało czasu na to? Pytam z czytej ciekawości, nie przez złośliwość.
Widziałem w Paryżu macających trasę maratończyków przed MŚ - czy Wam też chodzi o takie pomacanie sobie, czy jak? A jeśli dowiecie się -dajmy na to-na początku września, to będzie za mało czasu na to? Pytam z czytej ciekawości, nie przez złośliwość.
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:58:00
Podanie opisu trasy jest po pierwsze pewna gwarancją, że sprawy idą w dobrym kierunku (gdyż to jeden z najtrudniejszych punktów przygotowawczych), a po drugie daje szanse wypowiedzi co do atrakcyjnosci trasy, a wiec i udziału w maratonie.
- Irko S
- Zaprawiony W Bojach
Na razie nie ma trasy i np. ja wolę jechać do Poznania. Nie ma także informacji,czy uczestnicy 24 MW są zwolnieni z opłaty startowej. Nie wiadomo co za ile,czyli jakie nagrody. Są to informacje kluczowe dla pewnej grupy biegaczy.Ja się do niej nie zaliczam. Proponuję organizatorom przejrzeć np. regulamin MP Weteranów w Biegach Górskich,tam jest black&white kto co za ile. I o to też chodzi w takich imprezach. Pomysł z konkursem to nic innego jak gra na czas. I niewiadomo o co chodzi?Chodzi o kasę.
-
- Zaprawiony W Bojach
Doszły do mnie informacje, że na wtorek szykuje się prezentacja trasy. Całkiem odpowiedni moment - 30% mieszkańców Warszawy jest na wakacjach i nie czyta lokalnych gazet i mniej ogląda TV.
A trasa jest najważniejszym elementem informacji o imprezie. Jak wchodzę na stronę nieznanego mi maratonu to sprawdzam w takiej kolejności:
1. Profit trasy
2. Wyniki z poprzedniego roku (liczba startujących, poziom)
i już mam wyrobione zdanie o imprezie. Dopiero gdy pierwsze dwa punkty mnie nie odrzucają to sprawdzam
3. Koszty
4. Zasady i terminy zgłoszeń.
Myślę, że tak postępują wszyscy ambitni amatorzy, do których się nieskromnie zaliczam. Ale w przypadku tegorocznego maratonu chyba więcej irytacji może powodować BRAK JAKICHKOLWIEK INFORMACJI o postępach organizacji niż sam fakt przedłużania się zatwierdzania trasy, bo wiem, że z tym nie jest łatwo.
Pozostaje tylko liczyć na to, że warto jest czekać na ogłoszenie trasy maratonu.
A trasa jest najważniejszym elementem informacji o imprezie. Jak wchodzę na stronę nieznanego mi maratonu to sprawdzam w takiej kolejności:
1. Profit trasy
2. Wyniki z poprzedniego roku (liczba startujących, poziom)
i już mam wyrobione zdanie o imprezie. Dopiero gdy pierwsze dwa punkty mnie nie odrzucają to sprawdzam
3. Koszty
4. Zasady i terminy zgłoszeń.
Myślę, że tak postępują wszyscy ambitni amatorzy, do których się nieskromnie zaliczam. Ale w przypadku tegorocznego maratonu chyba więcej irytacji może powodować BRAK JAKICHKOLWIEK INFORMACJI o postępach organizacji niż sam fakt przedłużania się zatwierdzania trasy, bo wiem, że z tym nie jest łatwo.
Pozostaje tylko liczyć na to, że warto jest czekać na ogłoszenie trasy maratonu.
ENTRE.PL Team
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
troche offtopic - wysłałem przelew z oplatą startową w dniu zawodów na polach mokotowskich i dzisiaj przy moim nazwisku pojawilo sie - oplata startowa - tak.
to mile
to mile

Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang