Marathon de Paris 2015
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
dostałam informację o biegu śniadaniowym:
Hello,
Registration for the Paris Breakfast Run will start the 10th of February, you will have to register through your ASO Challenges account.
All the information about the race will be online at the beginning of next week.
Hello,
Registration for the Paris Breakfast Run will start the 10th of February, you will have to register through your ASO Challenges account.
All the information about the race will be online at the beginning of next week.
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
Dzięki!dnka pisze:dostałam informację o biegu śniadaniowym:
Hello,
Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690

Komentarze do bloga

- noska
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 42:21
- Życiówka w maratonie: 3:17:51
- Kontakt:
Powodzenia
Bieg jest naprawdę super
Piotr -

Bieg jest naprawdę super

Piotr -

- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wszedłem właśnie na ASO Challenges i tam jest napisane tak:dnka pisze:dostałam informację o biegu śniadaniowym:
Hello,
Czy coś przegapiłem?Registrations for Paris Breakfast Run 2015 are closed.
Nevertheless, if you have an advantage code, please enter it below.
Thank you for being so many to take part this year again.
Komentarze do bloga

Komentarze do bloga

- CrazyAnt
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 4:43:18
Ja myślę, że to chodzi o to, że jeszcze nie są otwarteMarc.Slonik pisze:Wszedłem właśnie na ASO Challenges i tam jest napisane tak:dnka pisze:dostałam informację o biegu śniadaniowym:
Hello,
Thank you for being so many to take part this year again.

I tylko osoby, które mają jakiś "kod" (wejścia VIPowskie

Mam nadzieję, że się nie mylę

- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Chyba masz rację. Oby.CrazyAnt pisze:Ja myślę, że to chodzi o to, że jeszcze nie są otwarteMarc.Slonik pisze:Wszedłem właśnie na ASO Challenges i tam jest napisane tak:dnka pisze:dostałam informację o biegu śniadaniowym:
Hello,
Thank you for being so many to take part this year again.![]()
I tylko osoby, które mają jakiś "kod" (wejścia VIPowskie) mogą się zarejestrować wcześniej
![]()
Komentarze do bloga

Komentarze do bloga

- CrazyAnt
- Wyga
Noo oby obyMarc.Slonik pisze:Chyba masz rację. Oby.CrazyAnt pisze: Ja myślę, że to chodzi o to, że jeszcze nie są otwarte![]()
I tylko osoby, które mają jakiś "kod" (wejścia VIPowskie) mogą się zarejestrować wcześniej
![]()

BTW ładnie śmigasz - sprawdziłam endomondo

- Jacek1972
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 43'22''
- Życiówka w maratonie: 3.31'36''
Witam, no to biegniemy chyba sporą grupą 12 kwietnia...dopisuję się do listy obecności. 
pytanie dot. soboty i tego biegu śniadaniowego, gdzie, po zalogowaniu się na profilu znajdujecie informację dot. tego 5k. eventu?
sorki za rozmycie tematu, no ale nie tylko ja jestem zainteresowany tą sobotnią przebieżką.

pytanie dot. soboty i tego biegu śniadaniowego, gdzie, po zalogowaniu się na profilu znajdujecie informację dot. tego 5k. eventu?
sorki za rozmycie tematu, no ale nie tylko ja jestem zainteresowany tą sobotnią przebieżką.
- CrazyAnt
- Wyga
WitamyJacek1972 pisze:Witam, no to biegniemy chyba sporą grupą 12 kwietnia...dopisuję się do listy obecności.

Ja znalazłam tylko to https://www.asochallenges.com/en-EN/sub ... t_run_2015
Na tej stronie chyba będzie rejestracja.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 41:00
- Życiówka w maratonie: 3:28:xx
Witam.
Również wybieramy się we troje do Paryża z Modlina Ryanairem w sobotę 11 kwietnia 2015r. na lotnisko Bavuais (czy jakoś tak - wiadomo o co chodzi) Lądujemy o 15:20, a do Paryża jakieś 100km. Ponoć są autobusy, ale czasem trzeba na nie długo czekać. Biuro zawodów czynne tylko do 20.00.
Czy ktoś jeszcze leci tym lotem?? Mamy nocleg w Hotelu F1 w Monmarte (znowu ta pisownia) Jeśli byłaby większa grupa, może zamówimy jakiś szybszy transport bezpośrednio na Expo.
zainteresowanych proszę o kontakt. Ewentualnie informacje na temat dojazdu na expo.
Również wybieramy się we troje do Paryża z Modlina Ryanairem w sobotę 11 kwietnia 2015r. na lotnisko Bavuais (czy jakoś tak - wiadomo o co chodzi) Lądujemy o 15:20, a do Paryża jakieś 100km. Ponoć są autobusy, ale czasem trzeba na nie długo czekać. Biuro zawodów czynne tylko do 20.00.
Czy ktoś jeszcze leci tym lotem?? Mamy nocleg w Hotelu F1 w Monmarte (znowu ta pisownia) Jeśli byłaby większa grupa, może zamówimy jakiś szybszy transport bezpośrednio na Expo.
zainteresowanych proszę o kontakt. Ewentualnie informacje na temat dojazdu na expo.
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
DziękiCrazyAnt pisze:Noo oby obyMarc.Slonik pisze:Chyba masz rację. Oby.CrazyAnt pisze: Ja myślę, że to chodzi o to, że jeszcze nie są otwarte![]()
![]()
Mam nadzieję, że się nie mylęMoże jutro będzie więcej informacji
BTW ładnie śmigasz - sprawdziłam endomondoo Takich czasach to ja na razie mogę pomarzyć

Komentarze do bloga

Komentarze do bloga

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 4:07:48
a może leci ktoś z okęcia 11/04 AF1147?
ja niestety nie mogę lecieć wcześniej na breakfast run i bardzo tego żałuje.
to może zróbmy grupę która się szykuje na 3:20 - 3:15, tak żeby się spotkać przed startem...
proponuje miejsce spotkania: przy sklepie Louis Vuitton na Polach Elizejskich - raczej trudno nie trafić
a szczególnie kobietom rzuca się oczy to miejsce
ja mam bib na 3:30
oczywiście zapraszamy wszystkich biało-czerwonych
ja niestety nie mogę lecieć wcześniej na breakfast run i bardzo tego żałuje.
to może zróbmy grupę która się szykuje na 3:20 - 3:15, tak żeby się spotkać przed startem...
proponuje miejsce spotkania: przy sklepie Louis Vuitton na Polach Elizejskich - raczej trudno nie trafić

ja mam bib na 3:30
oczywiście zapraszamy wszystkich biało-czerwonych

- Jacek1972
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 43'22''
- Życiówka w maratonie: 3.31'36''
Dziękuję Crazy Ant za podlinkowanie.
Jak czytam wasze wpisy i tematykę transportowo-logistyczną to myślę że maraton jest już w najbliższy weekend
My rozpoczynamy już Maraton de Paris we czwartek 9 kwietnia 16:30 z Okęcia LOT. Co do noclegu to jeszcze nie ogarnięty, ale zdaję sobie sprawę że 5 dniowy pobyt nad Sekwaną do tanich nie będzie należał (może uda nam się ogarnąć nocleg nie w hotelu tylko u znajomych znajomych więc jeszcze wstrzymuję się z klikaniem na "book").
Mam także strefę 3.30 więc fajnie było by ruszyć razem i nawzajem pilnować się aby nie przeszarżować, chociaż wiadomo że będzie ciasno na starcie (przerobiłem to w Amsterdamie w październiku ub. roku-ale to nie ten wątek).
Co do spotkania to jeszcze dużo czasu, jesteśmy na tak. Czy ktoś będzie biegł 1/2 w Warszawie?
(Piotrek-Fit, fajnie ciebie widzieć nie tylko na fcb, czy w tym roku także pociągniesz grupę na czas 1.40'? Ja właśnie zamierzam biec na taki czas utrzymując stałe tempo).
Jak czytam wasze wpisy i tematykę transportowo-logistyczną to myślę że maraton jest już w najbliższy weekend

My rozpoczynamy już Maraton de Paris we czwartek 9 kwietnia 16:30 z Okęcia LOT. Co do noclegu to jeszcze nie ogarnięty, ale zdaję sobie sprawę że 5 dniowy pobyt nad Sekwaną do tanich nie będzie należał (może uda nam się ogarnąć nocleg nie w hotelu tylko u znajomych znajomych więc jeszcze wstrzymuję się z klikaniem na "book").
Mam także strefę 3.30 więc fajnie było by ruszyć razem i nawzajem pilnować się aby nie przeszarżować, chociaż wiadomo że będzie ciasno na starcie (przerobiłem to w Amsterdamie w październiku ub. roku-ale to nie ten wątek).
Co do spotkania to jeszcze dużo czasu, jesteśmy na tak. Czy ktoś będzie biegł 1/2 w Warszawie?
(Piotrek-Fit, fajnie ciebie widzieć nie tylko na fcb, czy w tym roku także pociągniesz grupę na czas 1.40'? Ja właśnie zamierzam biec na taki czas utrzymując stałe tempo).
- Piotr-Fit
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:30
- Życiówka w maratonie: 3:00:56
- Kontakt:
JackuJacek1972 pisze:Dziękuję Crazy Ant za podlinkowanie.
Jak czytam wasze wpisy i tematykę transportowo-logistyczną to myślę że maraton jest już w najbliższy weekend![]()
w tym roku biegnę półmaraton w Żywcu, po przeprowadzce do Bielska-Białej mam bliżej, a w stolicy biegłem już sporo razy (trasę znam na pamięć wręcz), zatem wybrałem Żywiec. (plus pagórki mnie przekonały :D
Także jestem na tak co do spotkania w Paryżu.
My wczoraj zabukowaliśmy nocleg 8-14.04 zatem jak to mówią: "nie ma odwrotu"