Garmin Fenix 3/3HR
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Nie chce być jednak źle zrozumiany. Nie zakładam, że na starcie będzie to zły zegarek. Wręcz odwrotnie, mam nadzieje, ze będzie super. Jestem fanem garmina i nie wyobrażam sobie zegarka z innej stajni 

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Zaprawiony W Bojach
piechu, a propos tego rozdziału forerunner - fenix: on się właśnie skończył , skoro f3 dostał bebechy od fr920
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Pożyjemy, zobaczymy. Oby
Wspólne bebechy i funkcje nie świadczą o połączeniu obu zespołów, choć wydaje się to naturalną konsekwencją. Mama nadzieję, że będzie/jest tak jak piszesz 

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- herson
- Zaprawiony W Bojach
Shock to przeżył mój kumpel od roweru, po tym jak zaliczył glebę, przysunął ręką w drzewo, a później na nią upadł. Zegarkowi, oprócz uszczerbku na kopercie, nic nie było, a do końca jazdy zachowywał się dokładnie tak samo jak ten obok na moim ręku. Tak też jest do dzisiaj.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:48:00
- Kontakt:
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Mahahaha dlugo nie trzeba bylo czekac :D
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Mógł nacisnąć którykolwiek przycisk,może by się wzbudził. Miałem tak w dwójce
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
dziwne że film trwa akurat równą minutę 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Jak to zrobili, że mając ekran(który jak wiadomo pożera większość baterii i ma 4x większą gęstość i kolor niż F2) zegarek w trybie gps 1s działa 20h?jedz_budyn pisze: Zauważcie że bateria w F3 ma 300mAh a w F2 500mAh przy tych samych parametrach długości pracy z przewagą F3 jako pracę w trybie zegarka.
Czyżby nowy wyświetlacz lub procesor był mniej prądożerny?
Widział ktoś screen z ujęciem tracka/mapy?
Jeśli nie ma możliwości wgrania mapy jak w F2 to jest absolutna padaka, jest to wielka zaleta F2(np idziesz szlakiem w zimie i widzisz na zegarku że za 200m w lewo).
Z drugiej strony można wgrywać apki, czyli teoretycznie można wgrać mapkę pod aktualnego tracka?
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
a gdzie macie napisane, że działa 20h przy mniejszej baterii (oprócz danych w ramce na stronie garmina)? czy to jest gdzieś potwierdzone?
Wg instrukcji F3 ma dokładnie taką samą pojemność baterii i czas działania GPS jak F2 czyli odpowiednio 500mAh i 16 godzin pracy. Ciekawe gdzie jest błąd. Biorąc pod uwagę dane o klasie wodoszczelności wychodzi na to, że instrukcja (a przynajmniej jej cześć) jest kalką z instrukcji F2.
edit.
Sprawdziłem jeszcze instrukcję angielskojęzyczną. Tam faktycznie jest czas pracy podany jako 20h a danych o pojemności baterii brak.
Wg instrukcji F3 ma dokładnie taką samą pojemność baterii i czas działania GPS jak F2 czyli odpowiednio 500mAh i 16 godzin pracy. Ciekawe gdzie jest błąd. Biorąc pod uwagę dane o klasie wodoszczelności wychodzi na to, że instrukcja (a przynajmniej jej cześć) jest kalką z instrukcji F2.
edit.
Sprawdziłem jeszcze instrukcję angielskojęzyczną. Tam faktycznie jest czas pracy podany jako 20h a danych o pojemności baterii brak.
-
- Rozgrzewający Się
Wczoraj dzwoniłem na infolinie garmina i dowiedziałem się ,ze termin dostępności f3 w pl to koniec kwietnia br.cos mi się nie chce wierzyć aby tak długo to trwało ,chyba ściemniają .
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
na zegarki.com.pl dali znać że ok 22 lutego dostawa.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
na dzień dobry całkiem dziarsko rysuje
https://connect.garmin.com/modern/activity/696345318
https://connect.garmin.com/modern/activity/696345318