Komentarz do artykułu Premiera adidas ultraboost w Nowym Jorku, cdn...

Awatar użytkownika
n0mad
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Niestety?
Ręce mi opadły...:)
PKO
piotrek90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

n0mad pisze:Niestety?
No tak, dużo biegających frajerów to szansa dla firm na dobry biznes :-)
bapacz
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 39:48
Życiówka w maratonie: 3:09:32

Nieprzeczytany post

piotrek90 pisze:
n0mad pisze:Niestety?
No tak, dużo biegających frajerów to szansa dla firm na dobry biznes :-)
Nie bądź już taki samokrytyczny. Nie trzeba od razu nazywać się "frajerem". Każdy może czasami palnąć jakąś głupotę :bum:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:
zoltar7 pisze:Boost Energy ...ostatnio nabyłem takie za 340 zł,
No i jakie wrażenia?
To świeżutki zakup, z wtorku, nie zdążyłem wypróbować. Są w łatwo brudzącym się jasnopomarańczowym kolorze, a na dworze jest taka pogoda, że zwyczajnie szkoda mi ich teraz tak za pierwszym razem sponiewierać. No i nie powiem nie jestem z powodu takich okoliczności szczęśliwy, bo jestem ciekawy, czy ta pianka nie okaże się jak dla mnie zbyt miękka (tak jak np. Nike Pegasusy są dla mnie przez te poduszki wszędzie za miękkie). Może jutro się uda pobiegać :)

[edit] Day after. No pobiegałem. Jednak po jednym wybieganiu trudno wiele powiedzieć. Na szczęście nie potwierdziły się moje obawy, że buty będą dla mnie za miękkie, nie są. Jednak moim zdaniem aby o butach wyrobić sobie zdanie trzeba przebiec ze 150km. Cholewka ciekawa, dobrze trzyma stopę, niestety nie polecam koloru pomarańczowego... bo w moich po jednym wybieganiu już raczej do kościoła w niedzielę nie pójdę :bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
piotrek90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:
Adam Klein pisze:
zoltar7 pisze:Boost Energy ...ostatnio nabyłem takie za 340 zł,
No i jakie wrażenia?
To świeżutki zakup, z wtorku, nie zdążyłem wypróbować. Są w łatwo brudzącym się jasnopomarańczowym kolorze, a na dworze jest taka pogoda, że zwyczajnie szkoda mi ich teraz tak za pierwszym razem sponiewierać. No i nie powiem nie jestem z powodu takich okoliczności szczęśliwy, bo jestem ciekawy, czy ta pianka nie okaże się jak dla mnie zbyt miękka (tak jak np. Nike Pegasusy są dla mnie przez te poduszki wszędzie za miękkie). Może jutro się uda pobiegać :)

[edit] Day after. No pobiegałem. Jednak po jednym wybieganiu trudno wiele powiedzieć. Na szczęście nie potwierdziły się moje obawy, że buty będą dla mnie za miękkie, nie są. Jednak moim zdaniem aby o butach wyrobić sobie zdanie trzeba przebiec ze 150km. Cholewka ciekawa, dobrze trzyma stopę, niestety nie polecam koloru pomarańczowego... bo w moich po jednym wybieganiu już raczej do kościoła w niedzielę nie pójdę :bum:

I jak buty? :hej:
piotrek90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hello i jak te butki, bo zastanawiam się nad ich kupnem.
Awatar użytkownika
krzysztof jot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

piotrek90 pisze:hello i jak te butki, bo zastanawiam się nad ich kupnem.
których ? bo wątek jest o Ultra Boost, ale większosc dyskutuje o Energy Boost, i to chyba nawet 1.
Kup nie zastanawiaj się, masz kasę kup UltraBoost, nie masz - pytaj dalej. Z opinii frajerskiej masy i tak nic konkretnego się nie dowiesz, frajer frajerowi nie równy.
Pozdrawiam
Krzysztof
-
www: http://www.biegamwmiescie.pl/
facebook: https://goo.gl/OEr4q4
piotrek90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

krzysztof jot pisze:
piotrek90 pisze:hello i jak te butki, bo zastanawiam się nad ich kupnem.
których ? bo wątek jest o Ultra Boost, ale większosc dyskutuje o Energy Boost, i to chyba nawet 1.
Kup nie zastanawiaj się, masz kasę kup UltraBoost, nie masz - pytaj dalej. Z opinii frajerskiej masy i tak nic konkretnego się nie dowiesz, frajer frajerowi nie równy.

Kase mam, ale w błoto wyrzucić nie chcę :-) Ultra boost mi chodzi. Ogólnie jestem sceptyczny do tych kapci, ale biegam po asfalcie długie wybiegania, i czy butki owe, mogły by ulżyć moim kolankom. :hej:

Obecnie biegam w saucony kinvara się rozumie :-)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ