Apel do wszystkich biegaczy w Warszawie
- Regis
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Kochani,
Bez przesady - tor wyścigowy jest dla koników, a nie dla biegaczy.
Piszę to jako jeden z ich głównych sponsorów od dwudziestu paru lat
(Edited by Regis at 11:16 pm on July 6, 2003)
Bez przesady - tor wyścigowy jest dla koników, a nie dla biegaczy.
Piszę to jako jeden z ich głównych sponsorów od dwudziestu paru lat

(Edited by Regis at 11:16 pm on July 6, 2003)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/url] [/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
Regis, naprawde tak myślisz? Przecież na torach wyścigów konnych na całym swiecie organizuje się wiele biegów przełajowych od klasy podwórkowej do mistrzostw świata włacznie.
Pisze to jako sponsor PAwła w zakresie biegania od kilkunastu lat.
Pisze to jako sponsor PAwła w zakresie biegania od kilkunastu lat.

ENTRE.PL Team
- Regis
- Wyga
- Kontakt:
PAwle,
Chciałem po prostu napisac że wcale się nie dziwię że jeśli ktoś przychodzi sobie na tor pobiegać zostanie wygoniony. Zorganizowane zawody to co innego. Biegi raz na jakiś czas na pewno nie zniszczą nawierzchni. Zresztą kiedyś oglądałem zawody (chyba to były nawet Mistrzostwa Świata w przełajach) właśnie zorganizowane na Służewcu. I myślę że to świetne miejsce do zorganizowania zawodów. Myślałem zresztą że biegi na Służewcu zorganizowane przez p. Grażynkę odbywają się właśnie na torze głównym, ale tak chyba nie jest. A to właśnie zachęcało mnie aby się tam pojawić.
Chciałem po prostu napisac że wcale się nie dziwię że jeśli ktoś przychodzi sobie na tor pobiegać zostanie wygoniony. Zorganizowane zawody to co innego. Biegi raz na jakiś czas na pewno nie zniszczą nawierzchni. Zresztą kiedyś oglądałem zawody (chyba to były nawet Mistrzostwa Świata w przełajach) właśnie zorganizowane na Służewcu. I myślę że to świetne miejsce do zorganizowania zawodów. Myślałem zresztą że biegi na Służewcu zorganizowane przez p. Grażynkę odbywają się właśnie na torze głównym, ale tak chyba nie jest. A to właśnie zachęcało mnie aby się tam pojawić.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/url] [/b]