Ukrywanie przed domownikami nowych zakupów ?
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Hejka.
Czy wszystko co kupujecie związane z bieganiem pokazujecie swoim żonom/mężom tudzież partnerom ?
Ja już i tak wysłuchuję w domu, a to nowe getry a to buty, po co ci tyle tego...
Nie ukrywam że kupuję coś po kryjomemu i dopiero po czasie albo i nie druga połówka coś wyczai a jak to jest u Was ?
Czy wszystko co kupujecie związane z bieganiem pokazujecie swoim żonom/mężom tudzież partnerom ?
Ja już i tak wysłuchuję w domu, a to nowe getry a to buty, po co ci tyle tego...
Nie ukrywam że kupuję coś po kryjomemu i dopiero po czasie albo i nie druga połówka coś wyczai a jak to jest u Was ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52 min
- Życiówka w maratonie: 4:15:12
Ja mam te same buty od ponad roku. Na urodziny dostalem bluze (taka do biegania w zimie, a raczej na jesieni). Stare szorty i zwykle koszulki.
Mnie biegi prawie nic nie kosztuja. Kupilem ostatnio sluchawki z dlugim kablem i wtyczka (right angle), kosztowaly 30PLN .
Wiec mnie problem nie dotyczycz.
Mnie biegi prawie nic nie kosztuja. Kupilem ostatnio sluchawki z dlugim kablem i wtyczka (right angle), kosztowaly 30PLN .
Wiec mnie problem nie dotyczycz.
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja akurat na długie wybiegania na asfalt mam inne niż do lasu a jeszcze inne do startów. Ktoś kto nie biega albo biega rekreacyjnie to może wydawać się dziwne. Jak zaczynałem przygodę z bieganiem tez mnie nie interesowało w czym biegam, zaczynałem w trampkach
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Żona ciągle nie może uwierzyć, że tyle kasy na to idzie. Osobiście staram się utrzymywać stan 5-6 zestawów na zimę i 5-6 na lato. Jak coś się skończy to kupuję nowe. Czyli ilość sztuk się nie zmienia. Jak kupuję to nie mówię ale to chyba kwestia organizacji finansów w ognisku domowym. Z resztą 7 par butów w których aktualnie trenuję to ciężko ukryć. No i te naście które jest już w koszu też nie pozostało niezauważone. Bieganie 3 razy w tygodniu jest tanie ale ciuranie 6x w tygodniu wszystkiego przez pola i lasy nie patrząc na błoto zajeżdża buty, skarpety i gacie ekspresowo. Żona przywykła i nic już nie mówi. Z tego wszystkiego to dzieci się najbardziej cieszą jak kurier nowe laczki przywozi:P
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:03
- Kontakt:
Mnie się zdarza nie informować o zakupach nowych obiektywów albo części rowerowych, ale to są kwoty liczone w tysiącach złotych. Przy tym rzeczy do biegania to drobiazgi więc ich nie widać ani w szafie ani w budżecie, podobnie jak nowych butów czy ciucha u żony.
-
- Zaprawiony W Bojach
Mi się ostatnio żona "zirytowała", jak podczas wyjazdu na narty wyszło ile mam ciuchów technicznych
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Czekałem Pehop na Twój głos .... to koniec?
Ale ja czasem też nie od razu o wszystkim mówię.
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
a później tekst - przecież to już staaare jest, wiesz od kiedy to mam? :DAdam Klein pisze: Ale ja czasem też nie od razu o wszystkim mówię.
-
- Zaprawiony W Bojach
O butach nic nie pisałem Generalnie jestem w kropce, bo moje Kochanie zaczęła ze mną biegać i jakoś tak uważniej przygląda się temu, co mam na sobie... Niedługo pewnie się okaże, że będę musiał posty edytowaćAdam Klein pisze: Czekałem Pehop na Twój głos .... to koniec?
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
- mow_mi_stefan
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:09
Hehe, u mnie z ciuchami dokładnie to samo gorzej bylo z zegarkiem. Ślubna od razu wyczaiłakuczi pisze:
a później tekst - przecież to już staaare jest, wiesz od kiedy to mam? :D
czuj duch, Paweł
10km 42:57, HM 1:35:12, M 3:27:56
BLOG :: Komentarze
10km 42:57, HM 1:35:12, M 3:27:56
BLOG :: Komentarze
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Czyli jeszcze nie czyta. Ufff. Właśnie dlatego się zastanawiałem, czy napisać od razu: "Pehop, kiedy wyciagniesz tych 15 pudełek nowych butów spod biurka"pehop pisze:Niedługo pewnie się okaże, że będę musiał posty edytować
- Bacio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:09
- Życiówka w maratonie: 5:12:13
Ja mam o tyle fajnie, że po wielu latach nurkowania technicznego w bieganiu w zasadzie wszystko jest bardzo tanie...
1. Tu trochę o biegomarszowaniu... www.biegomarsz.pl
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
-
- Zaprawiony W Bojach
W ubiegłym roku moje nowe buty, tak dobrze zabunkrowalem i sprytnie zakładałem ze żona znalazła je po pół roku - podczas sprzątania na święta /zapomniałem o tej tradycji/.Ale niestety wtedy zaniemowiła na tydzień, od tej pory o wszystkim mówię.
"Najbardziej lubię rozmawiać sam ze sobą. Oszczędzam w ten sposób czas i
unikam kłótni."Oscar Wilde
unikam kłótni."Oscar Wilde