Komentarz do artykułu WingsForLife World Run 2015 - słowo od Dyrektora Sportowego
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:21
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
a to są jeszcze biegi w których nie dają?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49,39
- Życiówka w maratonie: słabiutka
Nie wiem co się koledze Andrzejowi nie podobało w koszulce, dla mnie jest okey, ponadto jak ją zakładam to jestem rozpoznawalny jako uczestnik czegoś wyjątkowego, w tym roku oczywiście jak w ubiegłym biegniemy z małżonką oraz dodatkowo pobiegnie syn i przyszła synowa, do zobaczenia na starcie 

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Gdyby ktoś potrzebował to bezpośredni link --> http://www.polskieradio.pl/130/2351/Art ... i-pomagaja
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
Ryzykowny tytuł. Daje szerokie pole do interpretacji - czy chodzi o rywalizację na trasie czy o skopanie Pawła przed biegiem. Do cna ogłupiony czytelnik może się też zastanawiać czy panu Piotrowi będzie pomagał brat. I to bez względu na to o który wariant rywalizacji chodzi.II edycja Wings for Life World Run: Kuryło kontra Czapiewski!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Autorzy obydwu ostatnich postów mają chyba poczucie humoru na poziomie 0. Ty Gwynbleid znasz Piotra Kuryłę?
- jakub738
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
Taką gwiazdę?! No skądże by osobiście. Ale czytałem to i owo. I nie mogę się nadziwić że reklamujecie akurat tę imprezę akurat tą osobą. Dlatego chwilowo poczucie humoru mi zjechało na minus jeden nawet.Adam Klein pisze:Autorzy obydwu ostatnich postów mają chyba poczucie humoru na poziomie 0. Ty Gwynbleid znasz Piotra Kuryłę?
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Adamie, ja znam osobiście. Pierwszy raz spotkałam na mojej pierwsze setce w Kaliszu w 2006 roku. Od tego momentu staram się go unikać i nie nawiązywać bliższych relacji, ale na wielu ultra biegaliśmy. Nie mam osobiście nic do zarzucenia, krzywdy mi nie zrobił, ale po prostu to nie jest typ człowieka z którym chciałabym bliższą znajomość zadzierzgnąć. A jak wiesz, biegacze ultra bardzo się nawzajem wspierają, z reguły lubią, nawet jak ze sobą konkurują.
Dlatego podzielam zdanie przedmówców. Też się zdziwiłam, że WingsForLife wchodzi w układ z Kuryłą. To, że Kuryła wchodzi w ten projekt wcale mnie nie dziwi.
Dlatego podzielam zdanie przedmówców. Też się zdziwiłam, że WingsForLife wchodzi w układ z Kuryłą. To, że Kuryła wchodzi w ten projekt wcale mnie nie dziwi.