Skoor - sala tortur
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tomek, troszkę szybsza polówka bankowo Ci nie zaszkodzi
Polecam ten dylemat do gruntownego przemyślenia
Co do nudy przy beesie i komentarza Żony jak i Twoje samopoczucie to nic tylko się cieszyć i składać ręce do braw!!!
Wiesz, każdy trening ma swoją rację bytu, a jeśli chcesz się sponiewierać, to rób to na podbiegach, ale już Ci o to głowę suszyłem i powtarzać się nie będę
W razie co mam pulsometr użyty przeze mnie trzy razy, oddam w dobrej cenie
Polecam ten dylemat do gruntownego przemyślenia
Co do nudy przy beesie i komentarza Żony jak i Twoje samopoczucie to nic tylko się cieszyć i składać ręce do braw!!!
Wiesz, każdy trening ma swoją rację bytu, a jeśli chcesz się sponiewierać, to rób to na podbiegach, ale już Ci o to głowę suszyłem i powtarzać się nie będę
W razie co mam pulsometr użyty przeze mnie trzy razy, oddam w dobrej cenie
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Od jutra
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
I to lubię: zero parcia "na szkło" :uuusmiech: : jak chce to biega, jak nie chce to ma wyje.. , tzn. luźniejszy dzień Powodzenia z Bartoszakiem
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki
Jak to zwykłem mawiać, obym się nie rozleciał I żeby się upewnić, że się nie rozlecę kupiłem sobie "Skazany na trening" i coś tam zacząłem ćwiczyć jeszcze Kurde nawet sobie drążek do podciągania kupiłem, a wiercenie 6 dziur pod niego w betonowej ścianie już samo w sobie było treningiem siłowo/wytrzymałościowym
Jak to zwykłem mawiać, obym się nie rozleciał I żeby się upewnić, że się nie rozlecę kupiłem sobie "Skazany na trening" i coś tam zacząłem ćwiczyć jeszcze Kurde nawet sobie drążek do podciągania kupiłem, a wiercenie 6 dziur pod niego w betonowej ścianie już samo w sobie było treningiem siłowo/wytrzymałościowym
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Ładnie dzisiaj :uuusmiech:
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
To już masz siłę, żeby się podciągać... ja dalej nie mam....Skoor pisze:Dzięki
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Lukasz, moze zainwestuj w ta ksiazke co ja mam. Bardzo fajnie wprowadza w kalistenike, a poczatkowe cwiczenia sa banalne, nawet moja zona po zrobieniu ze mna serii wczoraj stwierdzila, ze "po co ja to robie skoro nawet ona sie nie zmeczyla"wypass pisze:To już masz siłę, żeby się podciągać... ja dalej nie mam....Skoor pisze:Dzięki
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Mysle, ze warto. Na allegroszu jak poszukasz to znajdziesz za okolo 30zl
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
Jeszcze trzeba namówić, żonę na zamontowanie drążka w dopiero remontowanym mieszkaniu
Jaki sobie kupiłeś? do ściany to wiem...czy spawałeś sam...w garażu ? :D
Jaki sobie kupiłeś? do ściany to wiem...czy spawałeś sam...w garażu ? :D
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Kupilem, na spawaniu to ja sie nie znam, co innego dziure zrobic
Niestety dolna prawa sruba nie trzyma za bardzo bo wjechalem za blisko framugi i okazalo sie, ze tam akurat jest gips, ale pozostale sruby trzymaja wiec akurat ta sie nie martwie
Moja zona jak juz zamontowalem drazek stwierdzila, ze bedzie miala wieszak na reczniki wiec luuuuuz
Niestety dolna prawa sruba nie trzyma za bardzo bo wjechalem za blisko framugi i okazalo sie, ze tam akurat jest gips, ale pozostale sruby trzymaja wiec akurat ta sie nie martwie
Moja zona jak juz zamontowalem drazek stwierdzila, ze bedzie miala wieszak na reczniki wiec luuuuuz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.