Tour de France 2003
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Powinni go wogóle dożywotnio zdyskwalifikować za takie niesportowe, zawistne syknięcie. Jak można zrobić coś tak bardzo amoralnego i nie fair! I jeszcze o tym potem pisać. Tak Pecet - popieram. Niech Armstrong spuchnie tak żeby jechać dalej nie mógł.
Taki człowiek nie powinien wygrać TdF.
Taki człowiek nie powinien wygrać TdF.
- Styku
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy wy (pecet i Fredzio) nie przesadzacie, facet tylko powiedział ze następnym razem nie bedzie już tak dobrze.
"W dobrych zawodach wystąpiłem, bieg ukończyłem" 2TM 4,7
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Pecet - nie zrozumiałeś Armstronga
Styku - nie zrozumiałeś FREDZIA
Styku - nie zrozumiałeś FREDZIA
- monka
- Zaprawiony W Bojach
Myślałam że nie ma kolarza który by jeździł bez okularów, a jednak Salvatore Domesso (?)...
Jak on to robi... przy takich prędkościach na masce samochodu tysiące owadów, a w oczach Włocha? Może ma kontaktowe? NIkt nie reaguje na moje pytania
)) ale i tak Was zapytam- co o tym myslicie?
(Edited by monka at 4:04 pm on July 24, 2003)
Jak on to robi... przy takich prędkościach na masce samochodu tysiące owadów, a w oczach Włocha? Może ma kontaktowe? NIkt nie reaguje na moje pytania

(Edited by monka at 4:04 pm on July 24, 2003)
[b]99% DOBRZE = 100% ŹLE![/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Szosowe=szybkie jeżdżenie bez okularów może się skończyć sporymi kłopotami. Łapie się różne fruwające w powietrzu świństwa + kłopoty ze łzawieniem. Nie mam pojęcia dlaczego zawodowiec nie używa okularów - może faktycznie ma szkła kontaktowe.
biegowa recydywa
- Irko S
- Zaprawiony W Bojach
Przeczytałem książkę i nie twierdzę,aby Lance był cwaniakiem,do tego zawistnym.Quote: from Pecet on 11:44 am on July 24, 2003
Czy przeczytaliscie juz ksiazke Lanca?
Jezeli nie i go dzis cenicie to raczej nie robcie tego. Osobiscie jestem bardzo rozczarowany jego osobowoscia, ktora bym podsumowal: zawistny cwaniak. Dla mnie najbardziej szokujace bylo jak po przegranym w uczciwej walce finiszu syknal do zwyciezcy etapu juz na podium "Odplace ci za to w lipcu (tj na TdF)"!!! Dlatego zycze mu tej porazki, bo dalko mu do Wielkiego Mistrza, ktory takze powinien umiec przegrac.
Po prostu gość wie ile jest wart. Jest zawodowcem i wszystko przelicza na kasę. Dzieki temu jest kim jest. Cwaniak to taki typek co by dużo chciał małym kosztem. Amstrong ciężko pracuje na to co osiąga.
Zawistny to chyba jesteś ty Pecet.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Książki jeszcze nie przeczytałem ale ten tekst to przecież spoko,że odegra sie w lipcu..cóż mógł zrobić po przegranej tylko poinformować ,że jeszcze mu pokaże..zawsze pokonany przy następnej okazji chce się odegrać ale to jest zdrowa rywalizacja... co innego gdyby mu popsuł kolarzówkę hihihii
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Monka, Olek, nosili¶cie kiedy¶ szk³a kontaktowe?Quote: from Olek on 11:32 pm on July 24, 2003
mo¿e faktycznie ma szk³a kontaktowe.

Dodatkowo soczewki maj± tê wadê, ¿e bez wzglêdu na to, jak mocno s± nawodnione, to przy silnym ruchu powietrza (wiatr, pêd powietrza etc). wysychaj±, co powoduje du¿y dyskomfort, zaczyna siê mrugaæ, oko piecze i tak dalej.
Dlatego trudno mi sobie wyobraziæ, ¿eby kto¶, kto nosi soczewki, je¼dzi³ na rowerze - w dodatku szosowym - bez okularów.
My¶lê, ¿e ten kolarz - Domesso? - po prostu z jakich¶ wzglêdów nie lubi okularów, a mo¿e trochê szpanu w tym jest?

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No ja faktycznie nigdy nie używałem takich szkieł i mam o tym blade pojęcieQuote: from joycat Monka, Olek, nosiliście kiedyś szkła kontaktowe?Chyba nie.

biegowa recydywa
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Ja tylko k' woli wyjasnienia, ze ten kolarz to nie Domesso ( pochodna Domestosa
) a Salvatore Commesso z zaspołu Saeco i jak widac okulary czasami nosi ale na głowie 
Na zwycięzce Tour'u typuje Lanca.
(Edited by Dawidek at 12:04 pm on July 26, 2003)

Na zwycięzce Tour'u typuje Lanca.
(Edited by Dawidek at 12:04 pm on July 26, 2003)
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )