DŻEJOS - dyskusja
Moderator: infernal
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
a z Keniolami to już przegięcie totalne. podobnie zresztą z Ukraińcami.
niedługo będą przyjeżdżali nawet na imprezy typu 4 x 2,5km w Tarnowskich Górach.
środki muszą być tanie, jeżeli skromne wygrane w takich biegach wystarczają i jeszcze musi też coś zostać.
niedługo będą przyjeżdżali nawet na imprezy typu 4 x 2,5km w Tarnowskich Górach.
środki muszą być tanie, jeżeli skromne wygrane w takich biegach wystarczają i jeszcze musi też coś zostać.
Go Hard Or Go Home
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Andrzej, bardzo fajny wynik!!!
A ze Kenijczycy nawet w Kędzierzynie chcą zarabiać... przesada. W ten sposób organizator nic nie popiera rozwój regionalny sportu. Ja tez chciałem tam startować... (rodzinne miasteczko) ale jak to się będzie w tym kierunku rozwijać, to dam sobie spokój.
U nas popieranie afrykańskich sportowców 3-klasy jest tematem numer 1 przy organizacji zawodów. Juz w tamtym roku była o to wielka wojna. W tym roku nie będzie żadnej nagrody za rekord trasy, tylko za rekordy regionalne.
A ze Kenijczycy nawet w Kędzierzynie chcą zarabiać... przesada. W ten sposób organizator nic nie popiera rozwój regionalny sportu. Ja tez chciałem tam startować... (rodzinne miasteczko) ale jak to się będzie w tym kierunku rozwijać, to dam sobie spokój.
U nas popieranie afrykańskich sportowców 3-klasy jest tematem numer 1 przy organizacji zawodów. Juz w tamtym roku była o to wielka wojna. W tym roku nie będzie żadnej nagrody za rekord trasy, tylko za rekordy regionalne.
- DŻEJOS
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:00
http://info.radiopark.com.pl/index.php/ ... i-wszystko
Po biegu dałem wywiad do lokalnego radia i powiedziałem że to dopingowicze! Pani z radia zrobiła taką minę że to szok! Po 2 minutach wyłączyła mikrofon i już tylko słuchała...
Ludzie na forum mnie zjechali że podobno: "nie potrafię przegrywać..." Oj ten lud nierozumny... W zasadzie to nieświadomy...
Po biegu dałem wywiad do lokalnego radia i powiedziałem że to dopingowicze! Pani z radia zrobiła taką minę że to szok! Po 2 minutach wyłączyła mikrofon i już tylko słuchała...
Ludzie na forum mnie zjechali że podobno: "nie potrafię przegrywać..." Oj ten lud nierozumny... W zasadzie to nieświadomy...
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Mam nadzieję, że Węgier też nie ma jakiegoś adwokata, bo za teksty może posądzić Oskarżanie bez dowodów to pomówienia, chociaż? mogliby ich przyłapać na jakichś zawodach w końcu.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
DŻEJOS pisze:http://info.radiopark.com.pl/index.php/ ... i-wszystko
Jako przegrany nie powinieneś takich spraw poruszać, bo to faktycznie może być źle zrozumiane. Ze biorą to już inna, faktyczna sprawa.
Naprawdę wierzy Zenka w to, ze zrobi przez udział 3 cudzoziemców z truchtu ulicznego zawody na skali międzynarodowej? Niech sobie pomarzy...
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
nic z braćmi z importu nie zrobimy, więc zostawmy to.
napisz lepiej Jacek jak trenowałeś/trenujesz w tygodniu przed Oławą.
a także jaka będzie taktyka na start. to znaczy, czy ruszasz od początku po 3:10/km i równo każdy km - jeżeli nogi pozwolą?
generalnie mało piszesz o swoich treningach, a byłoby fajnie poczytać jak trenują lepsi.
napisz lepiej Jacek jak trenowałeś/trenujesz w tygodniu przed Oławą.
a także jaka będzie taktyka na start. to znaczy, czy ruszasz od początku po 3:10/km i równo każdy km - jeżeli nogi pozwolą?
generalnie mało piszesz o swoich treningach, a byłoby fajnie poczytać jak trenują lepsi.
Go Hard Or Go Home