Puchar Maratonu na Polach Mokotowskich

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Nie - no co wy gadcie. Jakość sędziowania się znacznie poprawiła. Kociemba który był przewodnikiem Grześka Powałki (niewidomego biegacza) miał tym razem czas różniący się od Grześka tylko o 30 sekund, a poprzednim razem była minuta.
Więc jest lepiej.

Z poprzednich pucharów - zdjęć nie publikowałem. Ale jest ich jak zwykle dużo.
Jak zrobię porządek na fredzio,com - bo mi tam powoli zaczyna brakować miejsca - to zamieszczę rózne obrazki. Albo musze dokupić dodatkowe 50 Mb.
PKO
Awatar użytkownika
Pit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A popatrzcie sobie na czas 13 zawodnika:) Ale to chyba tylko literówka.
A Leszek to dostałeś te 30 sekund pewnie od Grześka i Kociemby w końcu bilnas się musiał zgadzać.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
Awatar użytkownika
adamus100
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

a moze tam powinno byc 38:63:) wtedy by sie zgadzalo 13 miejsce
Awatar użytkownika
Styku
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Już na zawodach apelowałem do sędziów, że coś się czasy nie zgadzają, bo np. ja złapałem czas 39:52 wg sedzia złapał 40,00. Cóż nić nie wskurałem, co jak stwierdził to mój problem, bo mam kiepski zegarek a nie ich. Dziwne ze na zawodach zawodnik za mną przybiegł według sedziów przybiegł 23 sekundy za mną, co jest brednią bo finiszował zaraz za mną. co prawda mój apel troche pomógł, bo w wynikach ma czas już nie 0 23 sek. gorszy ale tylko o 1 se, co nadal jest brednia. Pozatym jeden z sędziów próbował mi wmówić, że mnierzą czas z dokłądnością co do 0,1 sek. i nie 23 sek. ale 2,3 sek był za mną Mirek. Cóż widocznie to nie problem sędziów, że zle pracują a zawodników. Według mnie jak ktoś zle pracuje powinien już nie pracować albo dostać upomnienie. Czy Emte nic nie można zrobić? Na maratonie też tak będzie?
"W dobrych zawodach wystąpiłem, bieg ukończyłem" 2TM  4,7
Awatar użytkownika
piro20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja także mam zastrzeżenie do pomiaru czasu przez sedziów. To wlaśnie ja zająłem 13 miejsce i czas zmierzony przeze mnie był 38:53, czyli dokładnie taki, jak wg sędziów miał czas zawodnik numer 12. A na pewno nie wbiegałem z nim razem na metę! Nie przypominam sobie także, aby trzy sekundy po mnie wbiegał następny zawodnik, ale przyznaję, że byłem zmęczony i mogłem tego nie zauważyć. Podzielam w pełni zdanie Fredzia, że nie było żadnych informacji o MW, a czasu coraz mniej...
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
Awatar użytkownika
Styku
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Przepraszam za nieskładne zdania we wcześniejszej mojej wypowiedzi. Wynikało to z ówczesnego zdenerwowania na pracę sędziów, już mi przeszło:)
"W dobrych zawodach wystąpiłem, bieg ukończyłem" 2TM  4,7
Runforfun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from marcin70 on 9:34 am on July 1, 2003
Co prawda widziałem kilka plakatów ale ulotek nie. Zapytać EmTe'go? OK. No to pytam Cię Emte - dlaczego tego nie było :).
Trzeba mieć dużo odwagi żeby w tak bezpośredniej -żeby nie powiedzieć bezczelnej- formie  zwracać się do prezesa fundacji. Nic dziwnego, że VIP zignorował pytanie.
Miejmy "kultury troszkę, kultury...".
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ