![:ojoj:](./images/smilies/ojoj.gif)
![ehh :lalala:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
a wyższe spoczynkowe może świadczyc o infekcji/przemęczeniu-u mnie to się sprawdza
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
zwolnij...
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderator: infernal
Ale popatrz, we wtorek takie samo tempo i to była zupełnie inna jakość biegu, chociaż tempo nawet wyższe, bo dziś do 15km średnią miałem 5:40/km. Jak sobie założyłem 5:40/km to już się go trzymałem mimo wysokiego tętna. No kiepski dzień miałemkasia41 pisze:Tomek nie pojmuje tego Twojego biegania![]()
![]()
Masz biec BS a i tempo i tętno wskazuje że raczej był to II zakres,wiesz że za szybkim bieganiem treningów,na którym masz biec spokojnie robisz sobie więcej szkody niż pożytku![]()
Mam nadzieję,że jak rozpoczniesz plan to będziesz rozsądniej podchodził do biegania
to ja będę widłami przy tym diabełkuneevle pisze:Czemu chcesz biegać po 6:45/km? Tętno średnie 140 to chyba ok i nie ma potrzeby biegać na niższym, nie? BS to i 75% Hrmax nawet przecież, nie tylko 60%. Czuję się takim diabełkiem w tych komentarzach, podpowiadającym "biegaj szybciej, przecież możesz, wolno Ci, biegaj szybciej".
Według mnie jest dobrze, z własnego doświadczenia wiem, że gdy będzie biegał takie beesy jak ostatnio to tętno będzie spadaćkatekate pisze:tak, tylko 140 Tomek ma przy bieganiu 6.0 +
a już poniżej 6.0 skacze mu ponad 145 (dokładnie przeanalizowałam)