Komentarz do artykułu Trening z pulsometrem i patent na 30 minut na pierwszym treningu - KONKURS
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Co znaczy, że pulsometr jest do testów?
- bartorz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: kiepska
5. Zwycięzca lub zwyciężczyni otrzyma do przetestowania zegarek TomTom Cardio Runner. Obowiązkiem zwycięzcy jest przesłanie redakcji Bieganie.pl recenzji zegarka (o dowolnej długości) w ciągu 3 miesięcy od momentu otrzymania nagrody. Zwycięzca zatrzymuje zegarek po zakończonym testowaniuromanlo pisze:Co znaczy, że pulsometr jest do testów?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
To znaczy, że wprawdzie zostaje naszą własnością to nigdy nie musisz go zwracać. Chyba, że jak juz sie popsuje.romanlo pisze:Co znaczy, że pulsometr jest do testów?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
- Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
- Kontakt:
Możesz go testować nieskończenie długo, ale formalnie nikt Ci go na własność nie daje.romanlo pisze:Co znaczy, że pulsometr jest do testów?
Strzelam, że jakby napisać równanie składające się z ceny zegarka oraz wartości nagród w konkursach zwolnionych od podatku to rozwiązaniem będzie taki a nie inny sposób przekazania zegarka na wieczne testy

biegam ultra i w górach 

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
To jest całkiem merytoryczne, tylko pewnie nie dla Ciebie. Ale jak będziesz miał kiedyś żonę czy dziewczynę, która powie Ci, że nienawidzi biegania bo się za szybko męczy to ta metoda się u niej sprawdzi.
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Kurczę, zegarek z pulsometrem w nadgarstku to coś dla mnie, bo nie znoszę tych pasków zaciskających się na klatce piersiowej lub spadających, gdy nie są zaciśnięte. I w ogóle nie lubię tego ciężaru na mostku. Będę musiała napisać chyba jakiś tekst, żeby wziąć udział w konkursie. Ale czy ja jeszcze pamiętam początki mojego biegania? Czy mogę uznać, ze to wciąż są początki i napisać coś aktualnego?
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
ewidentnie konstrukcja nieuwzględniająca biustu i kobiecej sylwetki...MEL. pisze:Kurczę, zegarek z pulsometrem w nadgarstku to coś dla mnie, bo nie znoszę tych pasków zaciskających się na klatce piersiowej lub spadających, gdy nie są zaciśnięte.

- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
łeee ja tam nie narzekam na pasek przy budowie chlopczycy
kurka, ale ten zegarek bym przytuliła!

- Johnny Żuberek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: DNF
- Kontakt:
Dziewczyny, nie pozostaje Wam nic innego, jak pisać 
Zgłoszenie, jak interwały, samo się nie zrobi

Zgłoszenie, jak interwały, samo się nie zrobi

PB: 1000m - 3:54,7 * 5k - 24:01 * 10k - 49:18 * HM - 2:02:26
ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA

ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA

- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Niby nic takiego - wysłać zgłoszenie, ale w regulaminie nie ma ani słowa nt. tego co będzie brane pod uwagę w wyborze osoby, która dostanie pulsometr do testów. Nie wiadomo, czy to będzie 10 osoba, która przyśle zgłoszenie, czy może ostatnia osoba, czy brane są pod uwagę teksty, czy wybrany zostanie najciekawszy tekst, a może najdłuższy, a może ten, który zawiera największą ilość litery "ó"...?
Taki regulamin nie do końca jasny, precyzyjny.
Taki regulamin nie do końca jasny, precyzyjny.
- Johnny Żuberek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: DNF
- Kontakt:
Wiesz jak to zwykle bywa :
a) ogłaszają zwycięzcę i jego tekst /film - wszyscy marudzą "po znajomości, tekst do dupy, mój był lepszy"
b) ogłaszają zwycięzcę bez publikacji zwycięskiego zgłoszenia - wszyscy marudzą "dlaczego nie widać, co wygrało, na pewno po znajomości, to klika"
A na poważnie, to wierzę w komisję. Zawsze.
Chyba, że nagrody to samochody bądź kwoty liczone w dziesiątkach tysięcy
a) ogłaszają zwycięzcę i jego tekst /film - wszyscy marudzą "po znajomości, tekst do dupy, mój był lepszy"
b) ogłaszają zwycięzcę bez publikacji zwycięskiego zgłoszenia - wszyscy marudzą "dlaczego nie widać, co wygrało, na pewno po znajomości, to klika"

A na poważnie, to wierzę w komisję. Zawsze.
Chyba, że nagrody to samochody bądź kwoty liczone w dziesiątkach tysięcy

PB: 1000m - 3:54,7 * 5k - 24:01 * 10k - 49:18 * HM - 2:02:26

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
A jak inaczej mielibyśmy sprecyzować? Podaj przykład.