Mam taki temat który na pewno już znajduje się na tym forum , lecz moja cierpliwość do szukania się nie nadaje.
Prosiłbym Was o pomoc.
Postanowiłem w ten rok poprawić swoją siłę , kondycje i oczywiście wygląd bo zawsze to praca dom praca dom i jedzenie syfa.
Od 1 stycznia na początek zacząłem robić program 100 pompek i biegać , i dieta jeśli chodzi odżywianie się . Jest co raz lepiej bo co tydzień mam większą siłę i kondycje tylko chciałem zapytać czy robię to dobrze czy powinienem to zmienić.
Każdego dnia gdy przychodzę z pracy robię program 100 pompek , na razie doszedłem do 25 x 5 serii i zaraz gdy skończę robić pompki idę od razu biegać ( trucht 30 min ).
Czy można łączyć każdego dnia pompki i bieg. Czuje się na siłach zakwasów nie mam a nogi i stawy nie bolą , stać mnie na codzienny taki maraton tylko co organizm, czy pompki gdzie buduje mięśnie nie psuje tym że idę zaraz biegać i spalam to . Mogę tak robić co dzień na budowę i poprawę sylwetki i kondycji czy zmienić by jeden dzień ćwiczyć dołożyć ćwiczeń a drugi biegać i na zmianę. Chce dużo osiągnąć i dodawać co tydzień więcej ćwiczeń i więcej biegu. Pomóżcie proszę i dziękuje z góry