XVIII Bieg Mysława
- arturro
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
lazan
może podjedziesz sobie do mysłowic pociągiem? to nie jest specjalnie daleko. a na miejscu jest sznasa, ze spotkasz kogoś z krakowa, kto zabierze Cię z powrotem.
może podjedziesz sobie do mysłowic pociągiem? to nie jest specjalnie daleko. a na miejscu jest sznasa, ze spotkasz kogoś z krakowa, kto zabierze Cię z powrotem.
pozdrawiam
- arturro
- Stary Wyga
wiem tyle, co w regulaminie, bo nie znam mysłowic kompletnie. a regulaminie stoi, że:
— pociągiem z kierunku Katowic i Krakowa do Dworca PKP w Mysłowicach,
— autobusami KZK GOP z Katowic z placu dworcowego: 44, 66, 76, 77, 149, 162, 931; ze Sosnowca z placu przed dworcem PKP: 35, 675.
Należy wysiąść na przystanku następnym za dworcem PKP w Mysłowicach (dzielnica Słupna).
nie wydaje się, żeby dojazd był jakoś szczególnie kłopotliwy. masz cąły czas dostep do netu w pracy, z tego, co pisałeś, więc poszukaj jakiego planu.
— pociągiem z kierunku Katowic i Krakowa do Dworca PKP w Mysłowicach,
— autobusami KZK GOP z Katowic z placu dworcowego: 44, 66, 76, 77, 149, 162, 931; ze Sosnowca z placu przed dworcem PKP: 35, 675.
Należy wysiąść na przystanku następnym za dworcem PKP w Mysłowicach (dzielnica Słupna).
nie wydaje się, żeby dojazd był jakoś szczególnie kłopotliwy. masz cąły czas dostep do netu w pracy, z tego, co pisałeś, więc poszukaj jakiego planu.
pozdrawiam
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
DZIEKUJE:
- kol. Czesłwowi Wiznerowi z IPA Katowice za zorganizowanie biegu a szczególnie "naszej" częsci
- Arturro, za szybki transport mnie do domu
- MarekC, za udzielenie samochodu jako bezpiecznej przechowalni
A sam bieg był bardzo fajny. Mankamenty to kolejka przy zapisach ( ja byłem wczesniej ) oraz problemy z wynikami - na szczescie wszystko w pore naprawiono. Trasa wydłuzona wzgledem roku ubiegłego, miała w rzaczywistosci +- 10 km, w układzie 2x5km, była trudna, rzeczywiscie croosowa, dodatakowo wiał silny wiatr. Na mecie koszulka, medal i smaczna kiełbasa oraz losowanie nagród
Pozdrawiam wszyskich i zapraszam za rok
- kol. Czesłwowi Wiznerowi z IPA Katowice za zorganizowanie biegu a szczególnie "naszej" częsci
- Arturro, za szybki transport mnie do domu
- MarekC, za udzielenie samochodu jako bezpiecznej przechowalni
A sam bieg był bardzo fajny. Mankamenty to kolejka przy zapisach ( ja byłem wczesniej ) oraz problemy z wynikami - na szczescie wszystko w pore naprawiono. Trasa wydłuzona wzgledem roku ubiegłego, miała w rzaczywistosci +- 10 km, w układzie 2x5km, była trudna, rzeczywiscie croosowa, dodatakowo wiał silny wiatr. Na mecie koszulka, medal i smaczna kiełbasa oraz losowanie nagród

Pozdrawiam wszyskich i zapraszam za rok

[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- arturro
- Stary Wyga
niestety kłopoty żołądkowe całkiem mnie znokautowały. dzieki marcinowi i dawidkowi za dobre słowo i za pomoc. niestety dla mnie był to straszny bieg - 10 km walki. o wyniku nawet nie wspomnę ...
pozdrawiam
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Na stronach http://www.mosirmyslowice.bazafirm.pl/ mozna juz znależc wyniki 

[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
-
- Zaprawiony W Bojach
Bieg bardzo fajny, trochę zamieszania organizacyjnego i przy losowaniu nagród, ale do wytrzymania. Wydawało mi się nawet że było lepiej niż w BB, trochę się wygłupili z tym biegiem VIP-ów na 1 km. - no ale sponsorów trzeba poklepać.
Jakoś spasowała mi pogoda i trasa - poza nowym odcinkiem, który był zupełnie nie przygotowany - wykoszony kawałek przez las, widać że zrobiono to dzień wcześniej i w pośpiechu.
Szkoda tylko że Arturro był niedysponowany bo mogliśmy poszaleć.
Jakoś spasowała mi pogoda i trasa - poza nowym odcinkiem, który był zupełnie nie przygotowany - wykoszony kawałek przez las, widać że zrobiono to dzień wcześniej i w pośpiechu.
Szkoda tylko że Arturro był niedysponowany bo mogliśmy poszaleć.
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Moim skromnym zdaniem - była to naprawdę udana impreza. Trasa była bardziej wymagająca niż sobie ją wyobrażałem. Mogę śmiało polecić te zawody. Owszem malutkie niedociągnięcia były - ale gdzie ich nie ma 
W przyszłym roku na Bieg Mysława na pewno się wybiore.
P.S. Dawidek i co wylosowali mój numer?

W przyszłym roku na Bieg Mysława na pewno się wybiore.
P.S. Dawidek i co wylosowali mój numer?

W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Dawidek i co wylosowali mój numer?
Niestety dla Was - tylko ja miałem szczescieDawidek wiertarka, reszta zero

( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )