imho jak dla mnie na naszym poziomie zawody mimo, ze są rywalizacją są też zabawą.
a zima z uwagi na to co robi z nawierzchnią niech służy nam zręcznością, zdrowiem i wydolnością
Moderator: beata

Wtedy nie byłoby sensu startować w zawodach bo na pudle raczej nigdy nie stanękatekate pisze:weeeeeź Robert, po co ci oficjalne wynikitreningowe tez się liczą
![]()

o, moje tereny wypoczynkowe :uuusmiech:krzysztof.karczewski pisze:najłatwiej mnie spotkać gdzieś w okolicach Rozewia, Jastrzębiej Góry, Tupadeł, Ostrowa i Karwi

Jeszcze długa droga. Jak zaliczę już pierwszy tydzień bez żadnego bólu będę chyba wył do księżyca ze szczęścia. A póki co - raz lepiej, raz gorzej. Biegam, duuuużo się rozciągam (wczoraj biegałem niecałe 23 minuty, a rozciągałem się ponad 1,5h :] ) i liczę, że wszystko będzie okkrzysztof.karczewski pisze:@mały
sądząc po czasie wreszcie wygrzebałeś się z kontuzji?

życzę jak najszybszego powrotu do pełni zdrowia.maly89 pisze:(...)Jeszcze długa droga. Jak zaliczę już pierwszy tydzień bez żadnego bólu będę chyba wył do księżyca ze szczęścia. A póki co - raz lepiej, raz gorzej. Biegam, duuuużo się rozciągam (wczoraj biegałem niecałe 23 minuty, a rozciągałem się ponad 1,5h :] ) i liczę, że wszystko będzie ok