Półmaraton dwa tygodnie przed maratonem

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
blackfish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

krzychooo pisze:Słuchajcie, skoro już ten wątek się pojawił i niesie ze sobą różne nawet skrajne opinie, to wykorzystam to i opiszę swoje skromne plany...
Może załóż nowy wątek, bo za chwilę to wszyscy się pogubią i nie będzie wiadomo co na co odpowiada. I tak już jest dosyć pobocznych dyskusji.
PKO
KomPot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45,44
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

krzychooo,
Jak pisałem, generalnie ja się nie znam bo tylko trochę biegam, ale z twoim przygotowaniem oraz terminem startu to złamiesz 3:30 z palcem w nosie. Ważna, i chyba najważniejsza, jest regularność i konsekwencja w treningu.
Plan który wskazujesz jest ok, znam gościa, który go układał, to bardzo doświadczony trener, zresztą obecnie trener od wytrzymałości kadry narodowej ; -).
Trzy tygodnie to naprawdę dużo, leć na maksa. Byle nie w kaloszach.
Awatar użytkownika
krzychooo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

blackfish pisze:
krzychooo pisze:Słuchajcie, skoro już ten wątek się pojawił i niesie ze sobą różne nawet skrajne opinie, to wykorzystam to i opiszę swoje skromne plany...
Może załóż nowy wątek, bo za chwilę to wszyscy się pogubią i nie będzie wiadomo co na co odpowiada. I tak już jest dosyć pobocznych dyskusji.
faktycznie, założyłem nowy
5k.....19:16- IV 2015
10k.....39:40 - IX 2018
21,1k.....1:29:31 - IX 2018
42,2k.....3:17:19 - X 2019
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ