25 Maraton Warszawski
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Aktywnośc na liscie startowej MW się zwiekszyła juz 944 - może to nasza - moja i Madacha czesciowa zasługa 
Swoja droga - no sami zobaczcie - robimy z Madachem coś z czego Marek powinien byc baaaardzo zadowolony - ma obfotografowaną trase pokazujacą jej wszystkie walory - czyli powazne narzedzie marketingowe - i nie chce tego wykorzystać dając na stronie maratonu informację - jakiś link do tej strony.
Dlaczego?
Bo to ja zrobiłem wiec ta praca jest skażona i powinna być najlepiej ukryta przed światem.

Swoja droga - no sami zobaczcie - robimy z Madachem coś z czego Marek powinien byc baaaardzo zadowolony - ma obfotografowaną trase pokazujacą jej wszystkie walory - czyli powazne narzedzie marketingowe - i nie chce tego wykorzystać dając na stronie maratonu informację - jakiś link do tej strony.
Dlaczego?
Bo to ja zrobiłem wiec ta praca jest skażona i powinna być najlepiej ukryta przed światem.
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak jest. Skażone. Fuj! Żydzi, masoni, cykliści i Unia Wolności. 
A tak na poważnie, to na stronie MW nie dzieje sie prawie nic (napisałem prawie - bo w końcu niedawno trase ujawnili, i powoli rośnie lista startowa), więc ludzie chyba dość rzadko tam lukają, a o Waszej solidnej robocie dowiedzieli się stąd albo z Maratonów Polskich...

A tak na poważnie, to na stronie MW nie dzieje sie prawie nic (napisałem prawie - bo w końcu niedawno trase ujawnili, i powoli rośnie lista startowa), więc ludzie chyba dość rzadko tam lukają, a o Waszej solidnej robocie dowiedzieli się stąd albo z Maratonów Polskich...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Styku
- Wyga
Gdybym ja taki kawał dobrej roboty wykonał chciałbym żeby cały świat o tym wiedział. Pomyśl Fredzio ilu jeszcze dzięki takiemu linkowi biegaczy można zachęcić do wzięcia udziału w maratonie. Przecież zależy ci aby jak największą frekwencją cieszył sie MW.
"W dobrych zawodach wystąpiłem, bieg ukończyłem" 2TM 4,7
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Jasne że zalezy - przeciez gdyby nie tonie robilibyśmy tej całej zabawy ze zdjęciami.
Tylko, że ten link żeby dawal rezultaty powinien byc dystrybuowany.- i to przez głównego zainteresowanego przedewszystkim. Czuję sie tak - jakbym chciać Markowi nagonić nowych biegaczy a on mówił:
"Dzieki dzieki - biegaczy których ty przyprowadzisz nie chcę. Mogą przyprowadzac inni ale nie ty."
Tylko, że ten link żeby dawal rezultaty powinien byc dystrybuowany.- i to przez głównego zainteresowanego przedewszystkim. Czuję sie tak - jakbym chciać Markowi nagonić nowych biegaczy a on mówił:
"Dzieki dzieki - biegaczy których ty przyprowadzisz nie chcę. Mogą przyprowadzac inni ale nie ty."
-
- Zaprawiony W Bojach
Fredzio to raczej jest w porządku, ale ten Madach mnie zastanawia...
No i jeszcze:
- aparat jakim robiono zdjęcia. Czy był nabyty legalnie, czy jest na niego rachunek zakupu?
-Na jakim oprogramowaniu robiono zdjęcia, czy posiadacie na niego licencję?
- Jeździliśćie rowerami, a czy macie karty rowerowe?
- czy nie popełniono jakiegoś wykroczenia na drodze? robiliście zdjęcia niektóre z ulicy, czy nie powodowaliśćie zakłocenia ruchu?
- na jednym zdjęciu jest komentarz cyt. "Hipotetyczny
Start" -czy nie można tego interpretować, że ktoś chce takim komentarzem podważyć wiarygodności trasy, a nawet całej imprezy?
Te ww. okoliczności a także cała masa innych jakie pojawiałyby się w postapowaniu wyjaśniającym trzebaby
dokładnie sprawdzić, zanim komukolwiek przyszedłby do głowy choćby cień zarzutu wobec osoby pana prezesa.
Ale nikt nie będzie nic wyjaśniał, bo nie ma czego.
Tylko bądźcie grzeczni, a wszystko sie jakoś ułoży.
No i jeszcze:
- aparat jakim robiono zdjęcia. Czy był nabyty legalnie, czy jest na niego rachunek zakupu?
-Na jakim oprogramowaniu robiono zdjęcia, czy posiadacie na niego licencję?
- Jeździliśćie rowerami, a czy macie karty rowerowe?
- czy nie popełniono jakiegoś wykroczenia na drodze? robiliście zdjęcia niektóre z ulicy, czy nie powodowaliśćie zakłocenia ruchu?
- na jednym zdjęciu jest komentarz cyt. "Hipotetyczny
Start" -czy nie można tego interpretować, że ktoś chce takim komentarzem podważyć wiarygodności trasy, a nawet całej imprezy?
Te ww. okoliczności a także cała masa innych jakie pojawiałyby się w postapowaniu wyjaśniającym trzebaby
dokładnie sprawdzić, zanim komukolwiek przyszedłby do głowy choćby cień zarzutu wobec osoby pana prezesa.
Ale nikt nie będzie nic wyjaśniał, bo nie ma czego.
Tylko bądźcie grzeczni, a wszystko sie jakoś ułoży.
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Moze by poslac mail do Wyborczej z zaznaczeniem , ze sa zdjecia . A moze Wyborcza je umiesci ?
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
madach i Fredzio,
Jesteście wielcy! Wielkie dzięki! Gdybym jeszcze się nie zapisał zrobiłbym to teraz po obejrzeniu Waszych zdjęć!
Pozdrawiam serdecznie,
Bennet
Jesteście wielcy! Wielkie dzięki! Gdybym jeszcze się nie zapisał zrobiłbym to teraz po obejrzeniu Waszych zdjęć!
Pozdrawiam serdecznie,
Bennet
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Rany Julek! FREDZIO! Osiągnąłeś chyba efekt odmienny od zamierzonego (w przypadku stonogi)! No chyba, że stonoga żartuje
.
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola