Komentarz do artykułu Grand Prix BiegamBoLubię LASY

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PKO
Awatar użytkownika
ErgoJanek
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 38:52
Życiówka w maratonie: 3h28

Nieprzeczytany post

Myślę, że będzie wielki problem z różnicą między ilością zgłoszonych osób, a ilością osób, które realnie stawią się na starcie. Nie ma przecież opłaty startowej... Jak organizator sobie z tym poradzi? Ciekawe.
Pzdr,
Janek
Awatar użytkownika
Dawidavila
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:14
Życiówka w maratonie: Półmaraton 1:25:19

Nieprzeczytany post

Swietny pomysl mam nadzieje ze rozrosnie sie tak jak city trial i zawita do innych lesnictw.
[url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... 74#p758274][b]Blog[/b][/url][b]/[/b][url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... 0&start=60][b]Komentarze[/b][/url]
[color=#0000FF][b]10km - 35'14''
15km - 54'14''
83km - 9:14'00''[/b][/color]
Władek J
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dokładnie wg takiej formuły organizowane są Wieliszewskie Crosy. W zeszłym roku był dziewiąty to chyba od tylu lat są organizowane, ale jeśli się mylę to poprawcie mnie. Ja to odkryłem dopiero w zeszłym roku :) Nawet jeden z biegów rozgrywany jest po moim lesie gdzie sobie szuram.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Dawidavila pisze:Swietny pomysl mam nadzieje ze rozrosnie sie tak jak city trial i zawita do innych lesnictw.
Obydwie organizacje wyszły chyba z tego samego "pnia" :)
Awatar użytkownika
szmajchel
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:
Dawidavila pisze:Swietny pomysl mam nadzieje ze rozrosnie sie tak jak city trial i zawita do innych lesnictw.
Obydwie organizacje wyszły chyba z tego samego "pnia" :)
BiegamBoLubie nigdy nie miało nic wspólnego z cyklem Grand Prix organizowanym wcześniej pod nazwą zBiegiemNatury, a teraz CITY TRAIL - poza osobą Pawła J., który oprócz tego że angażował się w cykl zBiegiemNatury był także Prezesem Fundacji Bieganie organizującej akcję BiegamBoLubię - którą de facto zabrał dla siebie kiedy z funkcji Prezesa został usunięty... ;)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ