Wszystkie tak samo rysują te ślady, czy to F2 czy 910, 920, A2, A3. Nie ma się czym tak podniecać czy hejtować. To tak jak z aparatami Canon, Nikon, Olympus czy inny. Ten co ma dany model to go chwali a inny wyśmiewajedz_budyn pisze:zukow2 pisze:Dziwi mnie pewność budynia skoro biega tylko z Garminami
z suunto miałem do czynienia i dziekuję. Nie pasi mi ani serwis, ani urządzenie - poza wyglądem. A slad rysuje identycznie jak F2.
szynas222 pisze:jedz_budyn pisze:Ja bym jeszcze sprawdził na innym komputerze.
Ale co moge na innym kompie sprawdzic? Skoro aktualizacje mi sie przez program instaluja ale w zegarku nie chce sie zalaczyc...Wifi tez raczej nie zmieni bo probowalem sie laczyc z netem telefonu i tez wifi nie wyszykuje...
Nachylenie w tym urzadzeniu to tez jakis zart...Mieszkam na nizinach wbiegam pod gorke a nachylenie mi skacze od -7 do +30 to sa jakiej jaja...30% u mnie gorki nie maja....Czemu tez schodzi do -7 skoro caly czas wbiegam pod gorke....Pozatym biegne po sciezce rowerowej brak gestego lasu czy wysokich budynkow....
Można by oszczędzic kupę kasy jeżeli chodzi tylko o radochę z tego tytułubar72 pisze:szynas222 pisze:jedz_budyn pisze:Ja bym jeszcze sprawdził na innym komputerze.
Ale co moge na innym kompie sprawdzic? Skoro aktualizacje mi sie przez program instaluja ale w zegarku nie chce sie zalaczyc...Wifi tez raczej nie zmieni bo probowalem sie laczyc z netem telefonu i tez wifi nie wyszykuje...
Nachylenie w tym urzadzeniu to tez jakis zart...Mieszkam na nizinach wbiegam pod gorke a nachylenie mi skacze od -7 do +30 to sa jakiej jaja...30% u mnie gorki nie maja....Czemu tez schodzi do -7 skoro caly czas wbiegam pod gorke....Pozatym biegne po sciezce rowerowej brak gestego lasu czy wysokich budynkow....
ja na treningu nie patrzę na zegarek tylko pod nogi by gleby nie zaliczyć![]()
a tak serio na EDGE 510 też skacze nachylenie terenu , jak jadę z góry to nie patrzę na licznik co tam pokazuje tylko się cieszę , że nie muszę pedałować
Mam Polara (wcześniej Garmin) i tez sobie chwalę serwis.maxnet pisze:Wszystkie tak samo rysują te ślady, czy to F2 czy 910, 920, A2, A3. Nie ma się czym tak podniecać czy hejtować. To tak jak z aparatami Canon, Nikon, Olympus czy inny. Ten co ma dany model to go chwali a inny wyśmiewajedz_budyn pisze:zukow2 pisze:Dziwi mnie pewność budynia skoro biega tylko z Garminami
z suunto miałem do czynienia i dziekuję. Nie pasi mi ani serwis, ani urządzenie - poza wyglądem. A slad rysuje identycznie jak F2.A tak naprawdę to ta dokładność, która jest wystarcza w 100%
Serwis to inna sprawa. Tu chyba Garmin jest najlepszy.
Dzięki Ci wielkie kolego, właśnie mi o taką odpowiedź chodziło !jedz_budyn pisze:Filip94. Jak chcesz prawdziwy sprzęt do zaawansowanych treningów, 920XT będzie najlepszym urządzeniem jakie jest dostępne. Mówiłem już o śladach gps. Podczas burzy, opadów i różnych psikusów pogody odbiór z satelit jest zakłócony i mogą się pojawić różne przygody ze śladem. W gęstych lasach czy między wysokimi budynkami każde z naszych biegowych urządzeń będzie rysowało nieco przekłamany ślad, pokazywalem to już na przykładach suunto, i garmina. Ludzie oczekują od śladu gps zbyt wiele, to tylko małe urządzenie które ma nas wspomóc. 920XT mogę śmiało polecić. Nie znajdziesz lepszego urządzenia do tak zaawansowanych treningów jakie daje ten zegarek i garmin connect.
Serio gościu nie czaję o co Ci chodzi. Nic nie kupiłem jeszcze, a Ty się spinasz jakbym za Twoje pieniądze chciał sobie Merca S-klase kupić... Decyzje i tak podejmę ja, a chciałem znać tylko opinię... ciężko pojąć ? Myślenie nie boli.rowerowyninja pisze:Uff, ktoś podjął męską decyzję...
...za Ciebie.
Przecież możesz "spiąć" Endomondo z Garminem (Settings zakładka "Connect") i dalej korzystać z Endomondo.piotrek90 pisze:Ok, może wyjaśni mi ktoś dlaczego garmin connect to taki szajsen? Byle endomodo ma bardziej rozbudowany interfejs.
Marc.Slonik pisze:Przecież możesz "spiąć" Endomondo z Garminem (Settings zakładka "Connect") i dalej korzystać z Endomondo.piotrek90 pisze:Ok, może wyjaśni mi ktoś dlaczego garmin connect to taki szajsen? Byle endomodo ma bardziej rozbudowany interfejs.