Dzięki, tylko że za bardzo nie byłoby czego czytać oprócz "trochę pobiegałam" albo "miałam biegać, ale nie dałam rady". Moja inwencja twórcza ostatnio nikła jest, co nawet widać na tym drugim blogowiskupanucci10 pisze:zagląda zagląda! Więc weź to pod uwage i wracaj do Nas
Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 54m:24s
- Życiówka w maratonie: brak
Witam.
Widzę, ze ta pogodowa chandra dopadła i Ciebie, a może to jakiś kryzys wieku średniego
Też czasem myślę, że lepiej tą całą frustrację i żółć gdzieś wylać, na papier, na forum, oby nie na kogoś
A jak już frustracja osiągnie apogeum można też potrolować, tzn poczytać w blogach innych. I od razu świat robi się piękniejszy
Zerknęłam na Twojego bloga, widzę że kiedyś bardzo dużo pisałaś. Blog rzeczywiście pomaga nam kontrolować postępy, sprawia że bardziej staramy się trzymać naszych biegowych planów, czasem trzyma w ryzach naszą dietę.
Biegasz w ogóle jeszcze?
Piszesz coś o wadze. Nie martw się, myślę że nawet jak dorobiliśmy się lekkiej nadwagi to powrót do biegania i tak nie będzie taki ciężki. No chyba, że ta nadwaga wcale nie jest taka mała, ale warto próbować.
Pozdrawiam cieplutko i nie smuć się już
Widzę, ze ta pogodowa chandra dopadła i Ciebie, a może to jakiś kryzys wieku średniego
Też czasem myślę, że lepiej tą całą frustrację i żółć gdzieś wylać, na papier, na forum, oby nie na kogoś
A jak już frustracja osiągnie apogeum można też potrolować, tzn poczytać w blogach innych. I od razu świat robi się piękniejszy
Zerknęłam na Twojego bloga, widzę że kiedyś bardzo dużo pisałaś. Blog rzeczywiście pomaga nam kontrolować postępy, sprawia że bardziej staramy się trzymać naszych biegowych planów, czasem trzyma w ryzach naszą dietę.
Biegasz w ogóle jeszcze?
Piszesz coś o wadze. Nie martw się, myślę że nawet jak dorobiliśmy się lekkiej nadwagi to powrót do biegania i tak nie będzie taki ciężki. No chyba, że ta nadwaga wcale nie jest taka mała, ale warto próbować.
Pozdrawiam cieplutko i nie smuć się już
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Też ostatnio dochodzę do takiego wnioskuCałe to bieganie mocno przereklamowane jest...
Chyba.
Fajnie Cię znowu "widzieć"
-
- Zaprawiony W Bojach
A jestem zachwycony Twoimi przemyśleniami
I można też sporo wyczytać, czytając między wierszami
Od dziś będę zaglądał
I można też sporo wyczytać, czytając między wierszami
Od dziś będę zaglądał
-
- Zaprawiony W Bojach
Cóż...waga i lustro nie kłamiąNo chyba, że ta nadwaga wcale nie jest taka mała, ale warto próbować
No dobra, nie będę ale przecież ja się dużo uśmiecham - chyba...nie smuć się już
Kurczę, to musi być TO!a może to jakiś kryzys wieku średniego
hotmas pisze:Fajnie Cię znowu "widzieć"
Dzięki jeszcze nie wiem, na jak długo zostanę, ale na razie jestemmajak pisze:Od dziś będę zaglądał
-
- Wyga
Kurcze Ty chyba źle mnie zrozumiałaś, nie chciałam Cię urazić.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:40:08
- Życiówka w maratonie: 03:15:19
- Kontakt:
heh, nie kłamią również zdjęcia a na zdjęciach jak zwykle smukła antylopa hasająca po górkachAniad1312 pisze:Cytuj:
No chyba, że ta nadwaga wcale nie jest taka mała, ale warto próbować
Cóż...waga i lustro nie kłamią
witamy z powrotem!
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log
5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Komentarze
Dzienniczek run-log
5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Cześć . Nie denerwuj nas, proszę :uuusmiech: Biegaj, pisz....Aniad1312 pisze:...jeszcze nie wiem, na jak długo zostanę, ale na razie jestem
-
- Wyga
Wiesz, generalnie to ja mam dokładnie tak samo chyba...Nie uraziłaś mnie, mam po prostu ironiczne poczucie humoru chyba...
- neevle
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:11
Bieganie w wietrze jest jednak głównie bieganiem w wietrze, sądzę. Co więcej, powiedziałabym, że bieganie ogólnie jest bieganiem. Ale tu nie jestem pewna, zawsze byłam lepsza z matematyki niż interpretacji metafor.
5km - 20:23, 10km - 42:11, 21.1km - 1:35:58
[url=https://biegambyjesc.wordpress.com/]Mój blog - Biegam by jeść[/url]
[url=https://www.facebook.com/biegambyjesc/]Facebook - Biegam by jeść[/url]
[url=https://biegambyjesc.wordpress.com/]Mój blog - Biegam by jeść[/url]
[url=https://www.facebook.com/biegambyjesc/]Facebook - Biegam by jeść[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Cześć!bieganie jak życie, czasem z wiatrem, czasem pod wiatr. Jeśli nie zawrócisz, włożona siła i upór zaprocentują w swoim - odpowiednim czasie.
Pięknieś to napisała. Chyba sobie to zapiszę w kalendarzu jako złotą myśl :uuusmiech:
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
jak ta złota myśl ma się do prędkości rzędu 110km/h? dziś spotkała mnie taka sytuacja, zmiotło mnie a wcale mało nie ważę
pięknie piszesz, będe zaglądać, pozdrawiam
pięknie piszesz, będe zaglądać, pozdrawiam
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
heh, co jakiś czas słyszę, że bieganie mną zawładnęło - a ja uważam, że odwrotnie - uwolniło i pokazało, że to ja potrafię władać swoim życiem; to tak a' propos Twojej dzisiejszej meta-siły biegowej
bieganie nie do końca jest jedynie bieganiem; byłoby zbyt suche, przynajmniej w moim jego postrzeganiu; inaczej - rzuciłabym w cholerę:)
trzym się Ania cieplutko na tych wietrznie krętych drogach!
bieganie nie do końca jest jedynie bieganiem; byłoby zbyt suche, przynajmniej w moim jego postrzeganiu; inaczej - rzuciłabym w cholerę:)
trzym się Ania cieplutko na tych wietrznie krętych drogach!