![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Kurde, jeśli za rok się załapię się do reprezentacji(a bankowo tak będzię
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderator: infernal
Dzięki, mam w domu zarówno zieloną, jak i czerwoną. Wczoraj zastosowałam na całe nogi. Śmieszne uczucie, nie bardzo wierzę, ze do dociera gdzieś głębiej, ale skóra odczuwa przyjemny chłód.majak pisze:Aha jeszcze na Twoje łydki. Końska maść chłodząca, wiesz ta zielona. Jest stosunkowo tania i jest jej dużo, a naprawdę po treningu jest zbawienna. Działa naprawdę kojąco i rozluźniająco,mówię Ci spróbuj, bankowo nie zaszkodzi
Oj, było. Bieg na orientację nie był rewelacyjny w moim wykonaniu (napisałam o tym na blogu), ale nie chodziło mi o rywalizację, raczej o poruszanie się w miłych okolicznościach przyrody.Tark pisze:No i jak dzisiejsze bieganie na orientację.Było chyba trochę deszczowo.
Myślę, że kontrolę nad tym przejmuje moje ciało. Ja tego nie liczę, nie mierzę, nie mam na to ochoty, czasu, zainteresowania. Nie jestem sportowcem zawodowym, tylko amatorką, więc działam tak, jak mi podpowiada mój organizm. Jem to, na co mam ochotę, o ile oczywiście mam pod ręką. Ciągnie mnie do słodyczy, co szczególnie widać po moich podwieczorkach.LadyE pisze:dostarczasz z cala pewnoscia mnostwo witamin, ale zastanawia mnie jak wyglada w tym wszystkim zachowanie proporcji wegle - tluszcze - bialko. kontrolujesz to jakos?
Nie. Na razie bawię się w orientację w warszawskich parkach. Nie mam doświadczenia w korzystaniu z kompasu, więc na dłuższe imprezy tego typu na razie się nie wybieram. Raz brałam udział w 2-osobowym składzie w Adventure Trophy, ale to nie ja byłam nawigatorem.rubin pisze:co do BnO - byłaś kiedyś może w Dymnie? kiedyć pisała o tym kapan, ale dawno jej nie widziałam na forum; chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej o tej imprezie
Węgli czy słodyczy, bo to jest jednak duuuużaaaa różnica.magddi pisze:Gdybym ja ujawniła swoją dietę w niektóre dni to by się posypały niepochlebne komentarze na na forum![]()
Ale podobno biegacze potrzebują dużo węglowodanów![]()
Nie mam najmniejszego pojęcia. Nawet nie wiem, skąd masz informację o dacie tego biegu. Przecież na oficjalnej stronie nic nie ma.albert80 pisze:MEL czy możesz napisać kiedy orientacyjnie ruszają zapisy na bieg RONDO1? Na stronie nie widzę info a bardzo mi zależy, żeby się zapisać bo ten bieg będzie dokładnie w moje 35 urodziny