Witam.
Chciałbym w Krakowie zacząc trenować biegi sprinterskie. Mam 25 lat startowałem dotychczas w biegach długodystansowych choć w przeszłości za czasów szkolnych z powodzeniem startowałem na krótkich i średnich dystansach. Mój czas na 60m to 7,38s. Mógłby mi ktoś pomóc w tej sprawie?
Pozdrawiam.
Kraków - Lekkoatletyka
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Sprint trenuje sie tylko w klubach. Nie ma pozaklubowego szkolenia sprinterskiego. W Krakowie masz np klub Cracovia gdzie jest (chyba ? ) sekcja lekkoatletyczna.
-
- Rozgrzewający Się
Dzięki za podsunięcie pomysłu. Jak ktoś ma jeszcze jakiś to chętnie wysłucham. Pozdrawiam.
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
No i przede wszystkim AWF!
A do tego Nowy SprintTeam (chyba tak się nazywają, chociaż nie jestem pewien), prowadzony przez świetnego człowieka, z dużą grupą, którą czasem można spotkać na krakowskim AWF-owym tartanie. Te skipy sprinterskie to coś pięknego jest.
A do tego Nowy SprintTeam (chyba tak się nazywają, chociaż nie jestem pewien), prowadzony przez świetnego człowieka, z dużą grupą, którą czasem można spotkać na krakowskim AWF-owym tartanie. Te skipy sprinterskie to coś pięknego jest.
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
-
- Rozgrzewający Się
Czy masz może jakieś namiary na tą grupę? Możesz coś więcej o niej powiedzieć?