11 Bieg FIATA
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Życzę wszystkim powodzenia.
Sam nie będe mógł wziąść udziału w tych zawodach - sprawy służbowe.
Trzymajcie się ! HEJ !
Sam nie będe mógł wziąść udziału w tych zawodach - sprawy służbowe.
Trzymajcie się ! HEJ !
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Z Tychów jedzie nas spora grupa i jestem juz umówiony na przejazd, nie mniej jednak bardzo Wam dziekuje za oferty 

[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Arturro - jak to przepełzne, po wystepie w Słupsku myśle ze stać Cie na 40 min 
Ja sam nadal jestem obolały po "Breńskich Kierbcach" i typuje dla samego siebie czas 38:15
Mikael, MarekC, a jak wasze zapowiedzi - jaki czas wykręcicie

Ja sam nadal jestem obolały po "Breńskich Kierbcach" i typuje dla samego siebie czas 38:15

Mikael, MarekC, a jak wasze zapowiedzi - jaki czas wykręcicie

[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Po tych kierpcach ja również ni mogę dojść do siebie, a tak się stało, że dziś należało "zaliczyć" start na 10km w miejscowym grand prix. Ledwo dopełzłem do mety, a wracając do domu samochodem nagle tak się poczułem, że nie wiedziałem gdzie jestem i dokąd jadęQuote: from Dawidek on 9:20 pm on June 12, 2003
Ja sam nadal jestem obolały po "Breńskich Kierbcach" i typuje dla samego siebie czas 38:15![]()

W każdym razie myślę, że w Twoim przypadku w niedzielę zadziała prawo superkompensacji

- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
W każdym razie myślę, że w Twoim przypadku w niedzielę zadziała prawo superkompensacji Typuję 35-36min w zależności od pogody.

( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
a mnie niestety nie będzie w Bielsku , muszę na razie niestety trochę odpuścić z bieganiem
aż zaleczę nogę całkowicie.
Życzę Wszystkim Powodzenia
Pozdrawiam

Życzę Wszystkim Powodzenia
Pozdrawiam
łukasz
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
dokładnieQuote: from MarekC on 2:34 pm on June 13, 2003
szkoda Łukasz, zdrowiej bo OS25MW zbliża się nieubłaganie:hahaha:

łukasz
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
teraz rozumiem: zrobiłem małe wyliczenie; mój najlepszy wynik w tym roku na 10km=36:00 odjąć 1,5min (przewaga jaką uzyskałeś nade mną na porównywalnym dystansie ) = 34:30 !!! przepraszam za zaniżenie wynikuQuote: from Dawidek on 6:19 am on June 13, 2003W każdym razie myślę, że w Twoim przypadku w niedzielę zadziała prawo superkompensacji Typuję 35-36min w zależności od pogody.chciałbym ale...
![]()

- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Ours brun - nadal mnie bawisz
ale cieszę sie że ktos we mnie wierzy.

Podaje z pamięci: oznaczony jest 3 km bo tam znajduje sie lotna premia a dalej 5 i 9czy ktos moglby mi powiedziec jak oznaczona jest trasa ? co kilometr ? 5km ?

( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- arturro
- Stary Wyga
no i już po biegu. nie wiem, jak wasze odczucia, ale mi się bardzo podobało. wielkie dzięki markowi c dzięki któremu poprawiłem życiówkę na 10 km. bez marka nie pobiegłbym tak szybko albo pobiegł za szybko i sięugotował, ale nie pobiegłbym tak samo.
gratuluję dawidkowi wysokiego miejsca i mikaelowi, który się "zdeflorował" tym biegiem :)
do "za tydzień" Panowie!
gratuluję dawidkowi wysokiego miejsca i mikaelowi, który się "zdeflorował" tym biegiem :)
do "za tydzień" Panowie!
pozdrawiam