no 6 byłaby super ale to wydaje się jeszcze tak odległe że narazie marze o tej 7
mniej to nie wiem czy bym chciała ważyć.
zacznę koksować jak już schudnę do tej 6 :D sztangi itd :P
Hej hej!
Gratuluje wagi super!
Ale patrzylam na Twoje endomodo widze ze sie lenisz coraz czesciej :P widzialam tez Twoje zdjecia na fb. I roznica duza niz to co bylo w czerwonej sukience... chociaz wielkiej wrzawy tam nie widzialam optocz jednej dziewczyny :P
Ale cwicz cwicz widac roznice a to najwieksza motywacja
Mi noge z gipsu uwolnili w koncu wracam do cwiczen pozdrawiam
Zgadza sie
Na bierząco sledze Twoj watek.czytalam ze swoim facetem w swieta i w sumie on mi powiedzial zeby na to zerknac bo mowil ze wszystko pod publike robione itd :P
Oczywiscie bez urazy. pozdrawiam.
humoru nie mam i nie wiem czy to przez ta pogodę czy po sylwestrze mój organizm nie doszedł do siebie jeszcze..
miałam wczoraj 8km zrobić ale dałam rade tylko 5 .. za to w jakim czasie :D haha nie miałam jeszcze nigdy takiego 35min niecałe więc jestem z siebie dumna trochę
tęsknie za wiosną ;(
i chce już mieć za sobą te 13kg ;(
hej...
Ja tylko mówię to co widzę i myślę ale widzę że jak ktoś Karolci nie słodzi to jest źle i atakuje :P hihi dobra rozejm...
ZUMBA... co o niej myślicie? Karola chodzisz ? albo ktoś? warto?? pod co to podpiąć w endomodo ? pod taniec?
Hej Karola i reszta... Ja mam inne pytanie.. Może w złym miejscu pisze to przepraszam, ale mam problem z doborem dobrego biustonosza, niestety natura mi w prezencie dała dużo z przodu i ciągle juz po 6miesiacach biegania wymieniam staniki i żaden nie wytrzymuje więcej niż 2 miesiące. Poradzicie coś?
hej. pisalismy o stanikach owszem. ale teraz już mogę cos napisac o absorberze (nie wiem jak to odmienić) :P
ja brałam rozmiar 80e i był nieco ciasnawy ale to dlatego że wiedziałam że zaraz mi się biust zmniejszy i miałam racje.
teraz są dla mnie za długie ramiączka mimo że mam na maksa zmniejszone. ale generalnie jest super wygodny i polecam.
Przy większym biuście zdecydowanie panache sport (mam różnicę między obwodem pod biustem i w biuście ~40cm, po prawie roku biegania biust mi nieco zmalał, ale nadal jest bardzo duży i w żadne bluzki się nie mieszczę..)
Panache sport jest do miseczki HH, która wychodzi nieco większa (normalnie nosiłam brytyjskie JJ/K, do HH z obwodem większym o 5cm się zmieściłam, dużo daje też bardzo ciasny stabilny obwód)
na bieżni mechanicznej żaden shock nie był w stanie utrzymać mi stabilnie biustu, panache daje radę
Też mam panache active od niedawna i czuję się trochę jak w zbroi aczkolwiek trzyma nieźle. Na shock absorbera, którego miałam wcześniej też nie narzekałam ale może dlatego, że kupiłam troszkę przymaławy więc trzymał wszystko w ryzach jak należy.