michal_c pisze:Nie ma takiej możliwości, ale Garmin ma coś takiego ja strefy tętna i to ci się wyświetla pod wartością tętna/opisane w instrukcji/ stref jest pięć i od razu wiesz w jakiej strefie jesteś czy w dole strefy 3 np. 3.2 czy w górze strefy 4 np 4.8.
Rozumiem, że chodzi Ci o trzymanie się w strefie tętna-wtedy ustawienie alertów tętna pomaga szczególnie opcja ustawienia własnych wartości górnych i dolnych.
Dokładnie o to mi chodzi. Ustawiłam sobie te strefy, ale jeszcze ustawię inaczej bym miała to bardziej czytelniejsze, skoro nie można %max tętna. Wiem, że jak już zgram ten trening to więcej mogę odczytać za pomocą Garmin Connect. Jednak dość długo korzystałam z geonaute, który miał zdecydowanie więcej funkcji, dlatego przepraszam, że zadaję tyle pytań, ale mimochodem porównuję i szukam alternatywnych rozwiązań

No i przepraszam, ale biegając z Garminem, podczas gdy alarmuje o przekroczeniu tempa/tętna to słyszycie to? U mnie bieganie ze słuchawkami wyklucza bieganie z kontrolą tętna/tempa... Wierzę, że jeszcze trochę i sama będę to tempo/tętno kontrolowała, ale póki co jest to mega trudne

dzięki i pozdrawiam!