Ja tez na razie biegam profilaktycznie, kilka razy 1000m w tempie 3:10 a potem w ramach ochlodki z 7km w tempie 3:57
Zastanawiam się nad tym. W sumie doładować do plecaka odpowiedni "sprzęt" (buty, spodenki) to żaden problem ale mogę być za bardzo zmęczony.Quote: from Pit on 2:18 pm on May 21, 2003
Stachnie, a nie kusi Cię by wystartować? Nie koniecznie z plecakiem. To tylko problem butów może być bo w trekach się tak sobie biega po płaskim.
Quote: from stachnie on 10:21 am on May 23, 2003Nie wiem dokładnie jakie manewry planujesz na tym biwaku, ale myślę, że nie powinieneś sie obawiać skutków wysiłku nawet długotrwałego w dolnym zakresie, gorzej jeśli to będzie duże niedospanie. Już kilka razy startowałem w różnych biegach po mocnych 2-3 dniach wycieczek pieszych czy narciarskich w górach i jedynym problemem było wejście w odpowiedni rytm (tętno nie chciało iść w górę)... Poza tym dystans 10km nie jest zbyt wymagający. Do zobaczenia w niedzielę.Quote: from Pit on 2:18 pm on May 21, 2003
Stachnie, a nie kusi Cię by wystartować? Nie koniecznie z plecakiem. To tylko problem butów może być bo w trekach się tak sobie biega po płaskim.
Zastanawiam się nad tym. W sumie doładować do plecaka odpowiedni "sprzęt" (buty, spodenki) to żaden problem ale mogę być za bardzo zmęczony.
S.