Pozdrawiam
Moderator: infernal
Trochę się odrobiłem z pracą i spróbuję regularnie pisać.sosik pisze:Super!
Jestem ciekawy Twoich treningów, dlatego cieszę się, że wracasz do regularnego pisania.
100m-1000m generalnie takich odcinków nie powinno się biegać na gpsa bo pomiar jest niedokładny! takie odcinki robi się albo na stadionie, albo na wymierzonym dokładnie odcinku poza stadionemneevle pisze:Setki na maksa biegałeś na stadionie? Bo kiedyś próbowałam biec 100m na maksa z GPS-em, ale nic z tego nie wyszło po pierwsze przez niedokładność pomiaru, a po drugie przez konieczność ręcznego lapowania, a więc patrzenia na zegarek. Jeśli masz jakąś fajną metodę na to bez stadionu, to chętnie poznam.![]()
Zgadza się o 9-tej w pon byłem na stadionie.Będę tam bywał coraz częściej,więc jest szansa na spotkanie.miniozam pisze:czyli mi się nie wydawało i chyba Cię w poniedziałek widziałem na AWF (około 9). Chciałem podejść się przywitać ale było mi śpieszno do fizjo (Grzesiek). No to teraz się przekonasz co to jest orka i bóle nóg :D od razu zaopatrz się w roller bo przy tego typu treningach mięśnie są pospinane. Co do tych setek to powiem Ci, że nie jest źle. Działaj.
p.s biegacz coś na sylwestrowym ?
Ha! Chociaż tylew planach u mnie połówka marzanny na 1:25, nie wiem co pokaże zima.