nicez - komentarze mile widziane !
Moderator: infernal
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
jestem, czytam, kibicuję
powodzenia!
powodzenia!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
- Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
- Kontakt:
i co - miałeś biegać wczoraj? Pobiegałeś? Ja biegałem :D
biegam ultra i w górach
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
a co to za lenistwo?
na kiedy planujesz start w tej połówce?
na kiedy planujesz start w tej połówce?
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Czołem nicez,
Proponowałbym na razie pobawić w nordic walking. Ciężko Ci na razie idzie bieganie - 9minut biegu to dość malutko w kontekście redukowania -, a w ramach przygotowań do biegania mógłbyś na dzień dobry wprowadzić z 40-50minut wysiłku poprzez intensywniejszy marsz z kijkami. Spalisz przy tym więcej kalorii i będziesz pracować nad bazą tlenową pod bieganie.
Rowerek, basen...
U Ciebie na razie warto by było się skupić na przygotowaniach DO biegania, niż na samym bieganiu. Długo by to nie potrwało i tak, boś młody koń, a na pewno byłoby o niebo zdrowiej.
Proponowałbym na razie pobawić w nordic walking. Ciężko Ci na razie idzie bieganie - 9minut biegu to dość malutko w kontekście redukowania -, a w ramach przygotowań do biegania mógłbyś na dzień dobry wprowadzić z 40-50minut wysiłku poprzez intensywniejszy marsz z kijkami. Spalisz przy tym więcej kalorii i będziesz pracować nad bazą tlenową pod bieganie.
Rowerek, basen...
U Ciebie na razie warto by było się skupić na przygotowaniach DO biegania, niż na samym bieganiu. Długo by to nie potrwało i tak, boś młody koń, a na pewno byłoby o niebo zdrowiej.