co robicie 18.05????????

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
ermo
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cześć,
Też byłem. Super sprawa z tymi przedszkolakami - miło było popatrzeć na takie brzdące :) Nie wiem, czy widziałeś bieg na 1100 metrów - na starcie pognał chłopaczek, na finiszu okazało się, że wszystkich pokonała dziewczyna i do tego jak ładnie biegła!
Co do trasy - na pewno nie było 9 km. Po biegu niektórzy mówili, że było ok. 7.7,5 km. Wg. mnie było 7 - miałem czas 35 min, czułem, że biegnę swoim tempem ok. 5 minut na km. Bardzo duży plus za zabezpieczenie trasy. Oraz za pamiątkową poduszkę. Minus - brak depozytu, gdzie można było złożyć swoje "tobołki" Dopiero jak parę osób podniosło ten temat, znalazła się przechowywalnia.
Pozdrawiam - Ermo.
PKO
Awatar użytkownika
arturro
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

szkoda ermo, ze nie dogadaliśmy się przed biegiem.
to nie mogło być 9,5 km. nawet jakby popatrzeć przez pryzmat porownania naszej trasy i kobiecej, to nie wychodzi. ja nie wiem, jaki miałem czas, bo nie mam zegarka (byłem u komunii, ale dawno), a nie było jeszcze komunikatów, jak wyjeżdżałem do domu.
żałuję, ze nie było dyplomów, bo lubię je zbierac. a poduszka, to nietuzinkowy pomysł.
ja problem przechowalni rozwiązałem w tem sposób, ze poszedłem do Pani Sekretarki i ona mi zamknęła plecak w szafce.
jakbyś miał wyniki, to daj znać
acha! biegłem w koszulce z napisem na plecach "legion etrangere" i z numerem 224
pozdrawiam
Awatar użytkownika
arturro
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

hurrrra!
po prawie 3 miesiącach dopadłem wyniki ze świętochłowic. jesli ktoś jest zaunteresowany, to proszę na priv wysłać mi imię i nazwisko, a ja podam czas i miejsce.
niestety kartka jest zbyt kiepskiej jakości, by ją zeskanować
:)
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Nom
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Nie ma jak mieszkać i być ciemnym, że jest ten bieg... co roku zapominam :bum:
New Balance but biegowy