Codziennie wyjsc na trening - to jest problem , nie jest problemem przebiec maraton w 4 albo 5h
jak jest sie zdrowym!
Wielu brakuje nie tylko czasami motywacji ale i niestety czasu. Natomiast gdybanie, czy trzema
czterema rozbieganiami w tygodniu przeforsuje sie organizm jest juz przesada.
Komentarz do artykułu Maraton codziennie? TAK! Przez cały rok!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja będę podziwiał, jak osiągnie cel bez utraty zdrowia. Przebiec 7 maratonów przez tydzień ? A w imię czego ? Bo nie bardzo rozumiem twoją radę. Zawodowcy tyle nie biegają to amatorzy będą. Dobry pomysł. Fizjoterapeuci czekają.Dawidavila pisze: Moim zdaniem p. Rysia należy podziwiać, a wszystkim tym maruderom radze spróbować chociaż przez tydzień przebiec 7 maratonów.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
W żadnym wypadku nie porównywałem. Po prostu wstawka przez Pana Rysia na temat diety psuje cały obraz.Dawidavila pisze:Dieta swoja strona, ale nie porównuj swoich 38minut na dychę do 2h30' w maratonie. Bo to kolosalna różnica. Ja sam nie stosuje żadnej diety i znam zawodników którzy biegają dychę w 33' bez żadnej diety, ale do maratonu stosują już ładowanie węglowodanami. Moim zdaniem p. Rysia należy podziwiać, a wszystkim tym maruderom radze spróbować chociaż przez tydzień przebiec 7 maratonów.