co robicie 18.05????????
- arturro
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
co robicie 18.05? bo zauwazyłem, że sa dwie imprezy na szeroko rozumianym śląsku: 9 km w świętochłowicach i połówka w rybniku. ktoś tam się wybiera? ma ktośmoże tez linki do regulaminów tych imprez? chętnie dowiedziałbym się czegoś więcej niż ze strony maratonów :-)
pozdrawiam
- arturro
- Stary Wyga
dzieki za info. na maratonach nie ma żadnej wzmianki, żeby miało tego nie byc. na stronie miasta z kolei nie ma ani słowa o imprezie. na innych stronach "biegowych" imreza ciągle figuruje, jakby miała się odbyc. jeszcze raz dzięki

pozdrawiam
- arturro
- Stary Wyga
marekc!
no to szukamy linku do regulaminu
widziałem info na maratonach i na http://www.fkb.pl/aktualnosci.html
jak znajdziesz to zamieść link. będzie dobre roztruchtanie po krakowie
no to szukamy linku do regulaminu
widziałem info na maratonach i na http://www.fkb.pl/aktualnosci.html
jak znajdziesz to zamieść link. będzie dobre roztruchtanie po krakowie
pozdrawiam
-
- Wyga
- Kontakt:
Foma, to ja pisałem o odwołaniu tej połówki. Z miesiąc temu podana była informacja na głównej stronie Maratonów Polskich.Quote: from foma on 4:23 pm on May 9, 2003
Co do Rybnika to się upewnij czy bieg będzie. Bo ktoś już wcześniej na forum podał, że bieg się nie odbedzie.
Pozdrawiam-Ermo.
- Irko S
- Zaprawiony W Bojach
Na PSB była informacja o odwołaniu imprezy w Rybniku,ale znikła więc lepiej zadzwonić do organizatora. Ja 18.05 pobiegnę na Paterze Trybuny Ślaskiej w Dąbrowie Górniczej. Tydzień póżniej wybieram się do Bukowej na połówkę.
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Dla biegu w Świętochłowicach podają na maratonach tel organizatora: 245 22 81.
Miałem się tam wybrać na pierwsze zawody, po ym jak dałem plamę nie stawiając się na Korfantym, ale w ten dzień wypada I Komunia mojej siostrzenicy - więc nie będę. A szkoda, bo Świętochłowice to moje rodzinne miasto:)
O biegu, poza informacjami z maroonów nie wiem nic wiecej, niestety. Start o 10:00.
Miałem się tam wybrać na pierwsze zawody, po ym jak dałem plamę nie stawiając się na Korfantym, ale w ten dzień wypada I Komunia mojej siostrzenicy - więc nie będę. A szkoda, bo Świętochłowice to moje rodzinne miasto:)
O biegu, poza informacjami z maroonów nie wiem nic wiecej, niestety. Start o 10:00.
Któż jak Bóg!
-
- Wyga
- Kontakt:
A jak wyglądała organizacja biegu w Świętochłowicach w ubiegłym roku? Czy jest to impreza warta polecenia?
- arturro
- Stary Wyga
nie wiem, jak było w zeszłym ropku, bo jeszcze nigdy tam nie byłem. też jestem ciekaw, jak to wyglada. dzwoniłem do organizatora, ale w sumie, to nie powiedzili mi nic więcej ponad to, co na stronie maratonów. w kązdym razie regulaminu w necie nie mają :-(
mam nadzieję, że się tam spotkamy
mam nadzieję, że się tam spotkamy
pozdrawiam
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Ja mam dylemat - IrkoS zmącił mój umysł i nie wiem czy startować w Dąbrowie Górniczej na 6km- Patera Trybuny Śląskiej czy wziąść udział w biegu na 9km. w Świętochłowicach.
Co mi doradzicie?
(Edited by Bartek Sz at 5:35 pm on May 16, 2003)
Co mi doradzicie?
(Edited by Bartek Sz at 5:35 pm on May 16, 2003)
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- arturro
- Stary Wyga
jednak wybrałem się do tych świętochłowic i powiem Wam, że podejrzewam, ze układając plan startów na przyszły rok na pewno uwzglęgnię w nim ten własnie bieg. duża impreza w bardzo miłej atmosferze. bardzo podobała mi się impreza towarzysząca pod tytułem "bieg przedszkolaków", w ktorej najmłodszy uczestnik miał 10 miesięcy. trasa dla nam, to 9 km. dwie duże pętle wokół obiejktów sportowych SKAŁKA - to w duzym skrócie. badzo dobra organizacja. zamiast dyplomów pamiątkowa ... poduszka z logo biegu. postaram się opublikowac wyniki, jak je wydębię od organizatora.
pozdrawiam