w pumach faas500 pobiegałam 1,5tys. podeszwa się troche zdarła, natomiast materiał jak nowy

w sumie też fajne są w/g mnie, tylko mają małą wentylację

Matko... Ty poważnie o tych 13 000km, czy jakaś literówka Ci się wkradła? Jakoś tam bieżnik wymieniaszmick6 pisze:Dzięki za pomocPewnie zdecyduję się na te Kinvary. Mam sentyment do tej marki zwłaszcza, że we wspomnianych w 1 poście Sauconach przebiegłem ok. 13 000 km i wciąż nie prezentują się źle (szczególnie od spodu, jedynie siatka zaczęła się buntować)
a może ktoś się orientuje jak wygląda sprawa rozmiarówki w tej firmie? Można zakładać, że rozmiar będzie tożsamy z Pro Grid'ami?
Pozdrawiam
Zaprzeczasz prawa fizyki. Opatentuj się i drogo sprzedaj.mick6 pisze:No takprzypomniałem sobie, że przed nimi miałem jeszcze jakieś z wilkiem w nazwie. W takim razie Saucony wytrzymały ok. 8000 km ale to i tak niezły wynik
chyba warto pozostać przy tej firmie. Dziękuję wszystkim za pomoc.
Pozdrawiam
z ciekawości - w jaki sposób liczysz/mierzysz dystans?mick6 pisze:W takim razie Saucony wytrzymały ok. 8000 km ale to i tak niezły wynik
zakładam optymistyczne podchodzenie do pokonanego dystansu.mick6 pisze:wciąż nie prezentują się źle (szczególnie od spodu, jedynie siatka zaczęła się buntować)