Emte, dlaczego piszesz "biedny Antoni Niemczak" ?
kledzik
ZAPROJEKTUJ TRASĘ OLD SPICE MARATONU WARSZAWSKIEGO
- emte
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A bo mi go szkoda. Siedział sobie spokojnie w Stanach, a tu nagle zaczął do niego wydzwaniać jakiś facet i proponować mu podróże do Polski w celu promocji imprezy, w której biegło trzysta osób. Jak już przyjechał, dopadli go dziennikarze, Fredzio przeciągnął go najpierw po warszawskich chodnikach o dziewiątej wieczorem, potem po Bielanach o ósmej rano (choć przyznaję, że oba razy przy mojej pomocy), następnego dnia dostał w kość od ponad setki biegaczy na Agrykoli (dobrze, że wygrał), został niemalże przymuszony do zdeklarowania swego udziału w 25. Old Spice Maratonie i tak bez końca. A tak poważnie, to nasz mistrz bardzo chętnie włączył się w działania od samego początku i wspólpraca z nim jest prawdziwą przyjemnością.
Marek T.
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Emte - przekonałem sie do waszego OSMW, od teraz możesz planować 1501 uczestników 
Nie znam Warszawy ale prosze przygotujcie "szybką" trase, taką na rekord życiowy

Nie znam Warszawy ale prosze przygotujcie "szybką" trase, taką na rekord życiowy

[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Dawidek, tak sobie dziś rano myślałem - "jakby tak jeszcze Dawidek przyjechał, to półtora tysiaka pęka jak nic." No i proszę! A ściągnij tam jeszcze paru kolegów mundurowych, bo wstyd będzie jak policję wojsko przebije pod względem frekwencji.
Marek T.
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
tylko się prosze nie śmiać - a może jeszcze strażacy? I może dałoby się podpuścić każdy zawód do biegnięcia w stroju "firmowym"?
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
NIEI może dałoby się podpuścić każdy zawód do biegnięcia w stroju "firmowym"?

Dawidek, tak sobie dziś rano myślałem - "jakby tak jeszcze Dawidek przyjechał, to półtora tysiaka pęka jak nic." No i proszę!

[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Marcin, służby mundurowe od początku były dla nas łakomym kąskiem. Najbardziej kooperatywne okazuje się na razie wojsko, które 14 września będzie widać, słychać i czuć (to ostatnie w jak najbardziej pozytywnym sensie tego słowa). Start w strojach służbowych - tu też czeka wszystkich miła niespodzianka. Oczywiście szczegóły wkrótce na stronie Old Spice Maraton Warszawski.
Marek T.