ZAPROJEKTUJ TRASĘ OLD SPICE MARATONU WARSZAWSKIEGO

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Emte, dlaczego piszesz "biedny Antoni Niemczak" ?

kledzik
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
emte
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A bo mi go szkoda. Siedział sobie spokojnie w Stanach, a tu nagle zaczął do niego wydzwaniać jakiś facet i proponować mu podróże do Polski w celu promocji imprezy, w której biegło trzysta osób. Jak już przyjechał, dopadli go dziennikarze, Fredzio przeciągnął go najpierw po warszawskich chodnikach o dziewiątej wieczorem, potem po Bielanach o ósmej rano (choć przyznaję, że oba razy przy mojej pomocy), następnego dnia dostał w kość od ponad setki biegaczy na Agrykoli (dobrze, że wygrał), został niemalże przymuszony do zdeklarowania swego udziału w 25. Old Spice Maratonie i tak bez końca. A tak poważnie, to nasz mistrz bardzo chętnie włączył się w działania od samego początku i wspólpraca z nim jest prawdziwą przyjemnością.
Marek T.
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Emte - przekonałem sie do waszego OSMW, od teraz możesz planować 1501 uczestników :hahaha:

Nie znam Warszawy ale prosze przygotujcie "szybką" trase, taką na rekord życiowy ;)
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
                                   ( Iz 40, 30-31 )
Awatar użytkownika
emte
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dawidek, tak sobie dziś rano myślałem - "jakby tak jeszcze Dawidek przyjechał, to półtora tysiaka pęka jak nic." No i proszę! A ściągnij tam jeszcze paru kolegów mundurowych, bo wstyd będzie jak policję wojsko przebije pod względem frekwencji.
Marek T.
Awatar użytkownika
marcin70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

tylko się prosze nie śmiać - a może jeszcze strażacy? I może dałoby się podpuścić każdy zawód do biegnięcia w stroju "firmowym"?
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I może dałoby się podpuścić każdy zawód do biegnięcia w stroju "firmowym"?
NIE :nienie: prosze mnie nawet nie podpuszczać :nienie:
Dawidek, tak sobie dziś rano myślałem - "jakby tak jeszcze Dawidek przyjechał, to półtora tysiaka pęka jak nic." No i proszę!
:hahaha:  - marzenia sie spełniają :hahaha:
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
                                   ( Iz 40, 30-31 )
Awatar użytkownika
emte
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Marcin, służby mundurowe od początku były dla nas łakomym kąskiem. Najbardziej kooperatywne okazuje się na razie wojsko, które 14 września będzie widać, słychać i czuć (to ostatnie w jak najbardziej pozytywnym sensie tego słowa). Start w strojach służbowych - tu też czeka wszystkich miła niespodzianka. Oczywiście szczegóły wkrótce na stronie Old Spice Maraton Warszawski.
Marek T.
ODPOWIEDZ