Bieg w Myszkowie
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
07.06.2003 - informacja z Maratonów Polskich
łukasz
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Co do trasy to faktycznie sporo lasu na trasie i biegnie się b.przyjemnie. Ścieszki lekko piaszczyste, z szyszkami. Specjalnych górek nie pamiętam, no może na asfalcie -jedna pod koniec.
Foma -kiedy tam startowałeś?
Bartek Sz -no to się spotkamy. A wiesz, że nieraz już razem startowaliśmy? Pamiętam Twoje nazwisko z list wynikowych, bo kiedyś myslałam, że pewien inny biegacz się tak nazywa!!!
Foma -kiedy tam startowałeś?
Bartek Sz -no to się spotkamy. A wiesz, że nieraz już razem startowaliśmy? Pamiętam Twoje nazwisko z list wynikowych, bo kiedyś myslałam, że pewien inny biegacz się tak nazywa!!!
[b]szuuu[/b]
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Dokładnie tak!
Też pamiętam cię z niejednej imprezy biegowej.
Wysyłam Ci wiadomość poprzez komunikatorek.
Pozdrawiam
Też pamiętam cię z niejednej imprezy biegowej.
Wysyłam Ci wiadomość poprzez komunikatorek.

Pozdrawiam
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- arturro
- Stary Wyga
mam nadzieję, że i ja będę miał okazję Was pozanć w tym roku na biegu w myszkowie. wybieram się, bo raz, ze dla mnie to teżnie jest jakoś extremalnie daleko, dwa, że w myszkowie mam przyjaciela, a trzy mam wtedy urlopek :-)
pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
Jeżeli będę w Żarkach, to zajrzę. Ale b.małe szanse w tym terminie.Dużo pewniejsze ,że się przebiegnę w Bukownie.A tak wogóle to mam wątpliwosci czy wogóle startować w biegach, czy się cieszyć, że udało się wrócić do biegania po ponad rocznej przerwie spowodowanej urazem kolana.I biegać dla siebie , patrząc z dystansu na to wszystko.Na zawodach zawsze trochę adrenalina idzie w górę i wtedy nieświadomie idzie się mocniej niż się sobie obiecywało. A ja chciałbym, jeszcze ze 30 lat potruchtać.Quote: from MacGor on 3:55 pm on May 9, 2003
No to jesteśmy umówieni
- stasiar
- Wyga
mała uwaga odnośnie biegu Fiata!!!!
Bieg pierwotnie planowano na 7.06 (tradycyjnie był zawsze w pierwszym weekndzie czerwca) ale w tym roku bedzie tydzien później (www.asir.pl) Wiec ..macie czas na dojscie do siebie po Myszkowie i start w Bielsku. Choc ...nie ma to jak bieg w sobote i ..poprawka w niedzielę -:)szczególnie jak się biegało w sobote bieg ...górski!-:) Mi ..nawet parawie udało się pobić w ten sposób życiówkę bo ..byłem tak zakwaszony iz biegnąc nie czułem że mnie coś boli-:)
wszystkie dane w kalendarzu www.maratonypolskie.pl
Jan Stasiczek
redaktor www.maratonypolskie.pl
pozdrawiam
Bieg pierwotnie planowano na 7.06 (tradycyjnie był zawsze w pierwszym weekndzie czerwca) ale w tym roku bedzie tydzien później (www.asir.pl) Wiec ..macie czas na dojscie do siebie po Myszkowie i start w Bielsku. Choc ...nie ma to jak bieg w sobote i ..poprawka w niedzielę -:)szczególnie jak się biegało w sobote bieg ...górski!-:) Mi ..nawet parawie udało się pobić w ten sposób życiówkę bo ..byłem tak zakwaszony iz biegnąc nie czułem że mnie coś boli-:)
wszystkie dane w kalendarzu www.maratonypolskie.pl
Jan Stasiczek
pozdrawiam
Stasiar (Jans)
Jan Stasiczek
Jan Stasiczek