Zobaczcie ile telefonów to ma, niestety niewiele i to zazwyczaj topowe modele typu: S4, S5, Note 3, Xperia Z itp. Myślę, że jak apka wejdzie na Androida to wielu z nas znowu przeżyje zawód chyba, że już zbieracie na nowe telefony

Tak to można zestawić:Hrehor pisze:Zastanawiam się które urządzenie ze stajni Garmin-a jest bezpośrednim konkurentem Polara m400.
Garmin 620 ?
Bynajmniej nie o cenę mi chodzi a o możliwości / funkcje ???
mam nadzieje że mój stary nexus 4 sprosta zadaniuTen Bluetooth Smarth to właściwie bluetooth w wersji 4.0.
Zobaczcie ile telefonów to ma, niestety niewiele i to zazwyczaj topowe modele typu: S4, S5, Note 3, Xperia Z itp. Myślę, że jak apka wejdzie na Androida to wielu z nas znowu przeżyje zawód chyba, że już zbieracie na nowe telefony
zapewne w lini prostej. Stąd też w tym aspekcie przewaga 310xt która także prowadzi w lini prostej ale także pozwala wyświetlić ślad naszej trasy co pozwala łatwiej trafić na naszą trasę, a także potrafi prowadzić po tym śladzie informując jak zbytnio zboczymy z kursurunning321 pisze:A moje pytanie w związku z tą opcją, która ma poprowadzić do punktu startowego. Czy ten kompas prowadzi po ścieżce którą przybiegliśmy, czy prowadzi tak w linii prostej?
Podobno ma profil na rower. Ostatnia aktualizacja czy coś... Jeśli to prawda to faktycznie, cena wymiataMikeSpy pisze:M400 nie ma profilu na rower? Jeśli ma to raczej atakuje 620 i nokautuje cena