Klub biegającego morsa, a może... morsującego biegacza?
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
moim bardzo skromnym zdaniem
rozgrzewka ma byc lekka, 5-10km za dużo
, żeby sie nie umachac i nie spocic, ja bym sobie saune darowała w tym samym dniu, szczególnie, ze startujecie na kacu

- kachita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
OK, coś się wymyśli, bo tylko dwie z nas są biegające, pozostałe dwie zupełnie nie. W razie co będę dopytywać! 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
Kangoor5
- Zaprawiony W Bojach

Na kac może być, ale wchodzenia do zimnej wody po saunie nid zaliczyłbym do morsowania. Zupełnie inna jest reakcja organizmu na takie coś.kachita pisze:Może być?
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

Glupoty gadasz, ostatnio na kacu jak polecialem dyszke i poplywalem 15 minut to czulem sie jak nowo narodzony, a kac szykowal sie mega....katekate pisze:moim bardzo skromnym zdaniemrozgrzewka ma byc lekka, 5-10km za dużo
, żeby sie nie umachac i nie spocic, ja bym sobie saune darowała w tym samym dniu, szczególnie, ze startujecie na kacu
![]()
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

Tomciu, ale kachita zaczyna! jest dziewicą! i jak to tak z grubej rury?! 
ja to jestem z frakcji ostroznych 'doktorów'
ja to jestem z frakcji ostroznych 'doktorów'
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

Eeeee tam jak leciec to na maksa 
A serio... Uwazam, ze dobra rozgrzewka, ale nie za mocna moze tylko morsowaniu pomoc. Jesli kolezanki nie biegaja to niech porobia cwiczenia na plazy do momentu az zrobi im sie cieplo, a jak sie im zrobi to do wody i wytrzymac troche dluzej, albo wytrzymac 30s i przebiec po plazy 300m, a to nawet zmarzniety niebiegajacy zrobi
i pozniej znowu do wody i tak z 2-3 razy.
A serio... Uwazam, ze dobra rozgrzewka, ale nie za mocna moze tylko morsowaniu pomoc. Jesli kolezanki nie biegaja to niech porobia cwiczenia na plazy do momentu az zrobi im sie cieplo, a jak sie im zrobi to do wody i wytrzymac troche dluzej, albo wytrzymac 30s i przebiec po plazy 300m, a to nawet zmarzniety niebiegajacy zrobi
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Nie no, kąpałam się w Bałtyku w maju. I w Morzu Północnym, co oprócz mnie w wodzie był tylko facet w piance do surfowania. I w górskich strumykach kładę się bez problemu. Myślę, że wszystko i tak spontanicznie jakoś wyjdzie, a że przewiduję, że widzów będziemy miały sporo, to i relacja będzie 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

to co ty nam głowe zawracasz
czekamy 
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

kachita, gdzie relacja z zanurzenia?
Ja sie pochwale, rosna mi male morsy w domu, chcialy dzis, zeby je lodowata woda w kapieli polewc. Hyhyhy
Ja sie pochwale, rosna mi male morsy w domu, chcialy dzis, zeby je lodowata woda w kapieli polewc. Hyhyhy
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

dżizas, a ja jestem ostatnio leniwym morsem 
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

To sie nie len! Szykuj sie na styczen! 
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

przyjdzie pora to będe gotowa 
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Zanurzenie będzie dopiero na początku grudnia
Ale relacja będzie, obiecuję!
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

hej Morsy!!
kachita where are you???
woda w Bałtyku ma 1stopień, zimno! cudnie!
kachita where are you???
woda w Bałtyku ma 1stopień, zimno! cudnie!
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

Brrrr
jakos nie moj klimat na dzisiaj, na sama mysl mam dreszcze i to nie erotyczne...