Jaki pulsometr?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
chciałabym kupic sobie pulsometr, ale nie jestem w temacie
Czy moglibyście mi doradzic? Dodam, że nie potrzebuję żadnych bajerów, wystarczy podstawowy, przy czym wolalabym taki bez opaski na klatkę piersiową. Cenowo myślę, ze do 300zł

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35'
Pomiar z klatki piersiowej jest w chwili obecnej najbardziej wiarygodnym, więc raczej bez tego się nie obędzie.
Jeśli pasek przeszkadza to polecam nowe paski Garmina są prawie nieodczuwalne, jednakże niestety cięzko kupić zegarek z paskiem w tej okolicy cenowej.
Jeśli pasek przeszkadza to polecam nowe paski Garmina są prawie nieodczuwalne, jednakże niestety cięzko kupić zegarek z paskiem w tej okolicy cenowej.
Zegarki i akcesoria Garmin, FootPody oraz Telefony Kom. -> http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=33684688
- Barbiekiller
- Rozgrzewający Się
Jeśli nie potrzebujesz pulsometru z bajerami, a w miarę solidny i funkcjonalny to polecę Medion 15215- kosztuje do 100zł z przesyłką. Ja swój kupiłem w czerwcu i do tej pory używam, na razie zero problemówTigros pisze:chciałabym kupic sobie pulsometr, ale nie jestem w temacieCzy moglibyście mi doradzic? Dodam, że nie potrzebuję żadnych bajerów, wystarczy podstawowy, przy czym wolalabym taki bez opaski na klatkę piersiową. Cenowo myślę, ze do 300zł

Są co prawda pulsometry tego producenta mierzące puls przez dotyk, ale nie wiem czy są coś warte. No i poza tym- pulsometr z czujnikiem na klatkę jest dużo dokładniejszy i bardziej wygodny

Poczytaj sobie opinii o ww. pulsometrze, popytaj jakby co. Ja bym się skusił i wydał pozostałe 200zł na inne przyjemności

-
- Rozgrzewający Się
Dzięki za rady
trochę pogrzebałam, poczytałam i rzeczywiście bez paska się chyba nie obejdzie. Wstępnie myślę o Sigmie PC 15.10, wydaje się byc ok, a przynajmniej tak zrozumiałam z opinii 

- outsider991
- Wyga
- Życiówka na 10k: 34:17
-
- Zaprawiony W Bojach
sigma 15.11 chyba nie jest kodowana
a w 25.10 bez pulsometru chyba stoper nie startuje tylko trzeba kombinować
można pobawić się tymi zegarkami wirtualnie na oficjalnej stronie sigmy (kliknąć demo)
a w 25.10 bez pulsometru chyba stoper nie startuje tylko trzeba kombinować

można pobawić się tymi zegarkami wirtualnie na oficjalnej stronie sigmy (kliknąć demo)
-
- Rozgrzewający Się
Może późno, ale ja mam taką sigmę:
http://allegro.pl/okazja-zegarek-pulsom ... 14729.html
Kupiłem ją 2.5 roku temu i przez ten czas nie staniała ani złotówki. Dokładnie w tej cenie kupowałem tyle czasu temu. To o czymś świadczy
. Pulsometr rewelacyjny, nic się z nim nie dzieje, jest bardzo intuicyjny.
http://allegro.pl/okazja-zegarek-pulsom ... 14729.html
Kupiłem ją 2.5 roku temu i przez ten czas nie staniała ani złotówki. Dokładnie w tej cenie kupowałem tyle czasu temu. To o czymś świadczy