SportKonsulting pisze:running321 pisze:czemu w tym 'sklepie' SportKonsulting nie ma żadnych cen, ani normalnych opcji jak w innych sklepach internetowych? Zakupu dokonuje się poprzez formularz tak? Tak wstępnie za białą wersję m400 bez HR zapłacę 590zł? (...)
Wynika to z faktu, iż jesteśmy wyłącznym dystrybutorem produktów Polar na Polskę, a nie sklepem internetowym. Sprzedaż indywidualną prowadzimy poprzez formularz (wysyłkowo) lub bezpośrednio w siedzibie firmy.
Szanowni Państwo.
Jeśli tak jest, to dlaczego w Państwa cenniku widnieją takie same ceny jak u każdego innego sprzedawcy?
Wyłączny dystrybutor, u którego zaopatrują się drobni dealerzy / sprzedawcy, którzy muszą jeszcze dołożyć do ceny swoją marżę, powinien mieć ceny niższe.
Jaka więc ma być to zachęta dla kupującego aby zegarek kupił właśnie u Was, wyłącznego dystrybutora ?
Czekałem na wersję białą trochę czasu, więc za chwilę będzie dostępna wszędzie w takiej samej cenie. Doliczając np. koszty wysyłki, bo nie wszyscy muszą mieszkają w Krakowie i mogą do Was podjechać, zegarek będzie dla mnie droższy.
A biorąc pod uwagę chęć zakupu np. dwóch sztuk, z żywym człowiekiem w sklepie mogę umówić się na niższą cenę
Wasz cennik jest na to nieczuły.