Witam,
Co sądzicie o butach adidas duramo 6? Nadają się na twarde nawierzchnie? Jak u nich z amortyzacją, stabilizacją? Proszę o wasze opinie.
Adidas Duramo 6
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Podpinam się do tematu tylko że Duramo 4 mam na oku takie http://allegro.pl/adidas-duramo-4-m-but ... 68287.html tylko wyglądają mi na damskie.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Kontakt:
ja uzywam wersji 5 trail - kupilem na cioranie w maxymalnie zlych warunkach, takze albo bloto, albo ciapa sniegowa albo tego typu atrakcje - but jak but, o rtrakcji nie pisze bo to inna wersja, ale te moje dranie maja juz nastukane prawie 700 km i zdechnac nie chca, mimo ze siateczkowe itd 

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45
Cześć.
Ja od ponad miesiąca śmigam w Duramo 6 i jestem bardzo zadowolony.
Biegałem w nich nie bieżni oraz na asfalcie. Ważę około 80 kg i amortyzacja jest dla mnie wystarczająca.
Nie mam porównania z bardziej zaawansowanymi butami bo do tej pory biegałem w paru parach butów z lidla i kalenji z decathlona. Duramo są dla mnie zdecydowanie lepsze niż te lidlowe. Lubiłem je ale teraz odczuwam różnicę. Myślę, że warto kupić zwłaszcza, że nie są drogie.
Ja od ponad miesiąca śmigam w Duramo 6 i jestem bardzo zadowolony.
Biegałem w nich nie bieżni oraz na asfalcie. Ważę około 80 kg i amortyzacja jest dla mnie wystarczająca.
Nie mam porównania z bardziej zaawansowanymi butami bo do tej pory biegałem w paru parach butów z lidla i kalenji z decathlona. Duramo są dla mnie zdecydowanie lepsze niż te lidlowe. Lubiłem je ale teraz odczuwam różnicę. Myślę, że warto kupić zwłaszcza, że nie są drogie.
Biegacz, kolarz, "kulturysta", sportowy świr