Niby odpowiednie ciuchy, ale coś nie tak:p
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki za podpowiedzi. Kupiłem sobie bluzę :
http://sportowysklep.pl/?md=products&pr ... -icesky-ls
jako pierwszą warstwę dałem to termo nike, o którym pisałem na początku i efekt super na taką pogode jak teraz. Ta bluza jest cieniutka a grzeje niesamowicie
http://sportowysklep.pl/?md=products&pr ... -icesky-ls
jako pierwszą warstwę dałem to termo nike, o którym pisałem na początku i efekt super na taką pogode jak teraz. Ta bluza jest cieniutka a grzeje niesamowicie
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
no widzisz
dobrze dobrany ciuch i biega się inaczej-lepiej 

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 39:13
- Życiówka w maratonie: 3:17:46
-
- Zaprawiony W Bojach
ja tam mam bluze za 30zł czy 40zł z deca i mimo że wygląda jak wygląda to dobrze mi się w niej biega, na kurtę tą białą kalenji za parę złotych też nie narzekam i nawet mi się podoba 

-
- Zaprawiony W Bojach
Mam pytanie , to moja pierwsza jesien . Dzis -2 wiatr 6m/s odczuwalna -7 . Góre dobralem ok bylo komfortowo ale dół, ubralem leginsy na chlodne dni z decathlonu i na to srednie dresy kappa na klejnotach bylo ok ale uda i lydki za cieplo , co wy ubieracie na takie dni ?
-
- Zaprawiony W Bojach
IMO za duzo tych ubran - osobiscie dwie pary spodni to zakladam przy -10 / - 15 (w zaleznosci od intensywnosci wiatru).darekc1 pisze:Mam pytanie , to moja pierwsza jesien . Dzis -2 wiatr 6m/s odczuwalna -7 . Góre dobralem ok bylo komfortowo ale dół, ubralem leginsy na chlodne dni z decathlonu i na to srednie dresy kappa na klejnotach bylo ok ale uda i lydki za cieplo , co wy ubieracie na takie dni ?
Ja przy zblizonych warunkach jak u Ciebie, biegalem dzisiaj ok. 2h i jedna para spodni wystarczyla. Mozesz ewentualnie na legginsy zalozyc luzne, krotkie spodenki - przy wietrze sie sprawdzaja, dzis kilka osob w lesie w takim zestawie mijalem (aczkolwiek tutaj czasem mozna przeczytac, ze to "malo stylowe" jest i M. Witkowski nigdy by sie tak nie pokazal

- blackfish
- Zaprawiony W Bojach
Możesz też krótkie legginsy (takie do połowy uda) i na to długie legginsy. Nie będzie widać, tak jak krótkich spodenek na wierzchu, a cieplejRobert pisze:Mozesz ewentualnie na legginsy zalozyc luzne, krotkie spodenki - przy wietrze sie sprawdzaja, dzis kilka osob w lesie w takim zestawie mijalem (aczkolwiek tutaj czasem mozna przeczytac, ze to "malo stylowe" jest i M. Witkowski nigdy by sie tak nie pokazal- byc moze, funkcjonalnie na pewno sie sprawdza).

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 39:13
- Życiówka w maratonie: 3:17:46
-
- Zaprawiony W Bojach
To ja ci polecę Kalenji Elioplay, jeszcze nie było takiego zimna abym musiał zakładać dwie warstwy