Buty minimalistyczne
- jabbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:38:22
- Życiówka w maratonie: 3:02:19
- Kontakt:
Obok wysłanej Yacoolowi ankiety popełniłem beletrystyczną reckę trail-koturn-zenków. Poziom głębi: odbiorca masowy, ale jest kilka zdjęć 
- jakby komuś sie nudziło, może kliknąć tu.
Dla leniwych reasumuję: po tuningu tuningu buty bliskie zajebistości i szacun za yacoolowy szlif z dokładnością do grama.

- jakby komuś sie nudziło, może kliknąć tu.
Dla leniwych reasumuję: po tuningu tuningu buty bliskie zajebistości i szacun za yacoolowy szlif z dokładnością do grama.
- jabbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:38:22
- Życiówka w maratonie: 3:02:19
- Kontakt:
Tak. Mokre liście na wielkochodnikowym deptaku. Było spoko.Lisciasty pisze:Naprawdę ogarnąłeś mokre liście? U mnie na wszystkim trzymało, ale na liściach poległem :>
Jedyny poślizg zaliczyłem jak zachciało mi się nocą lecieć samym brzegiem Wisły, wzdłuż fal. Ale obyło się bez gleby.
(tempa 3:50-4:40)
- aro05
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pamietam, ze jakis czas temu, obejrzalem film dokumentalny na temat biegania naturalnego (min. z antropologicznego punktu widzenia). Niestety za nic nie moge sobie przypomniec tytulu. Czy ktos z Was go sobie moze przypomina????Z gory dziekuje.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie odpowiem na pytanie o tytuł, bo nie znam, ale myślę, że warto a nawet trzeba wreszcie rozdziewiczyć się z tym naturalnym określeniem. Zwłaszcza z antropologicznego punktu widzenia. Kto szuka odpowiedzi na pytanie o poprawny ruch biegowy w aspekcie jego naturalności, ten może jej po prostu nie znaleźć. A naturalne fenomeny biegowe w niczym nie przybliżają do odpowiedzi.
- blackfish
- Zaprawiony W Bojach
Tak na marginesie... samoregenerujące się buty do biegania 

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Wygladaja jak kupa 

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
To wyglada jak zielona kupa, po szpinaku i to taka w ktorej zagniezdzily sie zuki gnojowniki 

-
- Zaprawiony W Bojach
Poniżej mały przepis na własne minimale ze skarpet, w tym wypadku akurat five fingers
https://www.youtube.com/watch?v=WRCXy_UHPVc

https://www.youtube.com/watch?v=WRCXy_UHPVc
kiss of life (retired)