BIEG KORFANTEGO     27. kwietnia

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
MacGor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Trenuj, trenuj Bartku Sz., łatwiej będzie Ci znieść trudy zawodów! Pomyśl, jak będziesz sobie pluł w brodę podczas biegu "a mogłem troche pobiegać więcej, to teraz by mniej bolało"... Czyli -do roboty. Do zobaczeniu na BK!
[b]szuuu[/b]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Bartek Sz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Do zobacznenia.
Na zawody przyjade prosto z przyjęcia weselnego mojej koleżanki - ale co tam. Przebiec 8km na lekkim rauszu się chyba da :bleble:
Pozdrawiam.
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pod warunkiem że trenuje się na rauszu :spoczko:
wiciu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A ja sobie też chętnie wezmę udział w tym biegu, po świątecznym obżarstwie pora się poruszać, do zobaczenia na starcie !! :))
P.s. Jak można dołączyć do waszej grupy treningowej ?
Wicioo
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wiciu - przyjedz po prostu na zawody i rozmawiaj głośno o Grupie Katowickiej a napewno ktoś Cie usłyszy. Nie jestesmy jeszcze konkretnie umówieni. Tam dowiesz sie szczegółów o spotkaniach GK :hej:

Do której paczki dołaczysz podczas biegu - patrz na podział Fomy :hahaha:
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
                                   ( Iz 40, 30-31 )
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

foma - dzięki za rady, tak tez właśnie sobie myslałem o BK, żeby dobiec, nieważne w jakim czasie. A te górki znam, kiedyś chodziłem w tamtym kierunku w pracy... dają nieźle popalić.

Dawidek - biuro zawodów ma byc w Górnośląskim Centrum Kultury, tam też badania lekarskie. Zapisy bodajże od 8:15, czy 8:30 do 10:30 zaś badania podobnie. Wiecej informacji można zasięgnąć w UM Siemianowice, telefonu nie pamietam, ale jest podany na www.maratonypolskie.pl w dziale o imprezach.
Podobno wpisowego nie ma:)

MacGor - bedę się trzymał zasad :jatylko:
Któż jak Bóg!
MarekC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Dawidek on 3:53 pm on April 21, 2003
Wiciu - przyjedz po prostu na zawody i rozmawiaj głośno o Grupie Katowickiej a napewno ktoś Cie usłyszy. Nie jestesmy jeszcze konkretnie umówieni. Tam dowiesz sie szczegółów o spotkaniach GK :hej:

Do której paczki dołaczysz podczas biegu - patrz na podział Fomy :hahaha:
agituj agituj !

prezes
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Start w Katowicach. Czyli samochód muszę zostawić na mecie i dobiec te 8km pod Urząd Wojewódzki w Katowicach. Problem rozgrzewki załatwiony od ręki. Albo nie, zrobię trening 5x3min powyżej 175 ud/min( przerwy 3min). Po co się rozdrabniać. Może ktoś się dołączy?
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

U mnie na mecie będzie Żona :hej: z samochodem :hejhej:

Tak więc się nie przyłączę!
Któż jak Bóg!
MarekC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mikael: Moja pani jednak się opiera i nie pojedzie sama do Siemianowic, tak więc autko zostawiam w Katowicach.
Zabierzesz gapowicza?
Bo w Katowicach trzeba jeszcze badania załatwić i mimo że ten pomysł z rozgrzewką mi się podoba to się obawiam że mógłbym spalić nerwowo.
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Do Katowic - nie ma sprawy, ale nie wiem jak z powrotem, w Siemianowicach mamy koleżankę i mamy ją po biegu odwiedzić. Ale to jeszcze nic pewnego i chętnie bym Cie podwiózł gdzie trzeba:)
Któż jak Bóg!
MarekC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

thx Mikael.

Jakoś dam sobie radę!

Z Podlesia do Katowic jadę swoim i zostawię pod DecemberPalast. Z powrotem będę improwizował.
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Troszkę zgłupiałem już w tym temacie ( rozumiecie, nie to że policjant to jeszcze zakochany ) wiec prosze o podsumowanie danych technicznych dotyczących biegu:

- biegniemy z Katowic do Siemianowic?
- biuro zwodów w Górnośląskim Centrum Kultury ale w Katowicach czy Siemianowicach?
- przewoża nas z miejsca na miejsce?

Przepraszam za zamieszanie :hej:
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
                                   ( Iz 40, 30-31 )
Awatar użytkownika
MacGor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Irko S -sprawdziłam zeszłoroczne wyniki i pierwszy zawodnik miał czas: 24'54s, 10. -26'(zapomniałam sekund!), 20. -27'z hakiem ; na 145 startujących.

Dawidek - zapisy, badania i start są w Katowicach, meta w Siemianowicach. 100 lat po zakończeniu biegu specjalne autobusy zawożą biegaczy do Katowic... Nigdy z tego nie korzystam.
Zdaje się, że Marek C i Irko S będą autami, więc proponuję, żebyście się spotkali rano w Siemianowicach, tam jeden z Was zostawi autko i pojedziecie na start razem  drugim pojazdem. Po biegu wrócicie autkiem pozostawionym w Siemianowicach do Katowic, przy okazji zabierając Dawidka i innych w podobnej sytuacji. Może być?

A tak wogóle, to jak tam forma panowie??? Da mi się któryś wyprzedzić?!  O! A może Irko S pobiegnie swoje, skończy bieg w 25', wróci na trasę (będę jeszcze gdzieś na rondzie...) i dociągnie mnie do mety? Tak w ramach truchtu postartowego?
[b]szuuu[/b]
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzieki MacGor - teraz mi sie juz bardziej wyjasniło i jak nic sie nie stanie to w najblizszą niedziele z samego ranka zamelduję sie w Katowicach i narescie Cie poznam :hej:
                                   ( Iz 40, 30-31 )
ODPOWIEDZ