dopiero dzis odpisuje, bo szukalem tych interwalow, niestety jakis miesiac temu padł mi system wiec musialem na nowo instalowac oprogramowanie a w zegarku wykasowalem, bo zblizalem sie do max. liczby zapisanych treningow. Od jakiegos czasu nie biegam interwalow, bo obecnie, zeby potruchtac mam czas od 21 wieczorem, a to zbyt pozno na tego typu wysilek (zdarzyło mi sie kilka razy biegac interwaly pozno a potem nie moglem spac do pozna w nocy).rudnickir pisze:Aro możesz wrzucić jakiś wykres z interwałów?
SIGMA RC 14.11
- aro05
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Dymion
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Moim pierwszym pulsometrem była Sigma 25.11, a z racji braku kasy na dobrego garmina kolejnym zakupem miała być właśnie Sigma 14.11.
Po przemyśleniu doszedłem do wniosku, że nie opłaca się inwestować w coś, co i tak z czasem zostanie zastąpione urządzeniem z GPS na pokładzie. To już lepiej kupić jakąś używkę na allegro lub jakąś alternatywę z Tajlandii - co też osobiście uczyniłem. W okolicach 500 i poniżej da się spokojnie wyrwać coś co zdecydowanie przewyższy możliwościami urządzenie Sigmy.
Po przemyśleniu doszedłem do wniosku, że nie opłaca się inwestować w coś, co i tak z czasem zostanie zastąpione urządzeniem z GPS na pokładzie. To już lepiej kupić jakąś używkę na allegro lub jakąś alternatywę z Tajlandii - co też osobiście uczyniłem. W okolicach 500 i poniżej da się spokojnie wyrwać coś co zdecydowanie przewyższy możliwościami urządzenie Sigmy.
- zbiniek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 51:59
- Kontakt: