Czołówka dla biegacza
- adam1adam
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:10
- Życiówka w maratonie: 2:32:24
1. aku
2.lumeny
3.chce sprawdzic jaka ma widocznosc-petzl myo rxp jest mi niewystarczajaca-wiek!
4.pojedynek reflektor samochodu na dlugich i lampka- dla mnie ciekawe-do tej pory zawsze
bylem poszkodowanym(gorszym)!
5.co roku nowosci :dlaczego nie!
2.lumeny
3.chce sprawdzic jaka ma widocznosc-petzl myo rxp jest mi niewystarczajaca-wiek!
4.pojedynek reflektor samochodu na dlugich i lampka- dla mnie ciekawe-do tej pory zawsze
bylem poszkodowanym(gorszym)!
5.co roku nowosci :dlaczego nie!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witajcie,
Ktoś wspominał kilka stron wstecz o Olight H15S - potwierdzam dobrą opinię na jej temat
Ciekawy test jest tu: http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ... php?372013
PS
Na jebaju można ją dostać z przesyłką za free za <150zł
Ktoś wspominał kilka stron wstecz o Olight H15S - potwierdzam dobrą opinię na jej temat

Ciekawy test jest tu: http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ... php?372013
PS
Na jebaju można ją dostać z przesyłką za free za <150zł
-
- Rozgrzewający Się
Wg testów:

W trybie HI (250lumenów przez pierwsze 5min, potem 160 lumenów): 2:44
W trybie MID (100 lumenów): 5:40
Tylko to jest wersja H15S
H15 to wersja poprzednia, test tu: http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ... -and-more!

W trybie HI (250lumenów przez pierwsze 5min, potem 160 lumenów): 2:44
W trybie MID (100 lumenów): 5:40
Tylko to jest wersja H15S
H15 to wersja poprzednia, test tu: http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ... -and-more!
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
I kupiłem macteonic epic
-
- Zaprawiony W Bojach
Biegam trochę po lesie z Mactronic Epic. Daje fajnie radę, ale jednak korzeni na drodze nie ma szans wychwycić okiem. Na znanych mi trasach na szczęście wiem, gdzie się spodziewać niemiłych przeszkód i uskuteczniam wyższe podnoszenie kolan
Zastanawiam się, czy druga lampka, taka na klatę, dała by jakiś efekt trójwymiaru i polepszyła coś sprawę.

Zastanawiam się, czy druga lampka, taka na klatę, dała by jakiś efekt trójwymiaru i polepszyła coś sprawę.
kiss of life (retired)
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
http://fellrnr.com/wiki/Best_Running_Lights pkt 1.1 lampa zamontowana w poblizu pasa.
Mysle ze mactronic nomad sie sprawdzi, mozna go zapiac na paskach molle to pewnie do odpowiedniego pasa tez mozna
Nie wiem czy będzie stabilny. Jak dorwę do rąk to sprawdze.
Mysle ze mactronic nomad sie sprawdzi, mozna go zapiac na paskach molle to pewnie do odpowiedniego pasa tez mozna

If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ciekawy efekt. Nie wpadłem na to, że wystarczy obniżyć lampkę, żeby widzieć więcej szczegółów. Chyba jednak sobie kiedyś dokupię jakąś drugą lampkę podpinaną do pasa biodrowego.
kiss of life (retired)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Filtry mozesz olac zupelnie, ale jak biegasz na orientacje to czerwony w nocy do mapy lepszykuczlaw pisze:Wygląda fajnie tylko te filtry to raczej pod militarne wykorzystanie![]()
No i mam dylemat, czy ta bo dyfuzor, lumeny, cena czy ta z decathlona za 99 zł
Dyfuzor zwieksza potencjał - zaczalem testowanie, na razie jestem zadowolony, relacja waga - ilosc swiatła
mnie zadowala
pzdr
andrzej/gdy
1316km/2012 ( 400 km boso)
1420 km/2013( 350 km boso)
42,195 3H58' na bosaka po plazy ( 2014)
66 km B7D Krynica 9:58
65 km TUT ( Trójmiejski ULTRA Trail ) 8:41
65 km B7D Krynica 9:21
Run for Fun - Gdynia No.1
1316km/2012 ( 400 km boso)
1420 km/2013( 350 km boso)
42,195 3H58' na bosaka po plazy ( 2014)
66 km B7D Krynica 9:58
65 km TUT ( Trójmiejski ULTRA Trail ) 8:41
65 km B7D Krynica 9:21
Run for Fun - Gdynia No.1
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Kupiłem epica 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45,44
Ja też biegam po lesie z epic'iem i widzę korzenie. Wystarczy ją trochę dogiąć do dołu.MariNerr pisze:Biegam trochę po lesie z Mactronic Epic. Daje fajnie radę, ale jednak korzeni na drodze nie ma szans wychwycić okiem. Na znanych mi trasach na szczęście wiem, gdzie się spodziewać niemiłych przeszkód i uskuteczniam wyższe podnoszenie kolan![]()
Wtedy mniej widzę "do przodu" ale podłoże jest dobrze oświetlone.
W terenie kolana zawsze trzeba unosić ; -). Zaliczyłem już tyle wywrotek w ciągu dnia, że jestem w tym ekspertem ; -).
W nocy zdarzyło mi się raz.
Może musisz zmienić baterie?
-
- Zaprawiony W Bojach
To prawda z tymi bateriami. Jasność spada stopniowo z dnia na dzień, tak że się tego prawie nie zauważa. Wziąłem wczoraj dodatkowo do ręki mój turystyczny Petzl Tikka i nie było niestety aż takiej poprawy jak się spodziewałem od światła padającego z poniżej linii oczu. W sumie wynikało to chyba jedynie z większej ilości światła, a i tak cwane korzenie były ledwo zauważalne.
Chyba na razie na tym poprzestanę, czyli dodatkowo Petzl trzymany w kurtce wyciągany do pomocy jedynie w najtrudniejszym terenie.

Chyba na razie na tym poprzestanę, czyli dodatkowo Petzl trzymany w kurtce wyciągany do pomocy jedynie w najtrudniejszym terenie.
kiss of life (retired)