MARATON W ATENACH
- arturro
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
no ja piszę poważnie. jakby szykowała sie jakaś ekpia, to ja bardzo chętnie dołączę. sam niestety takiego wyjazdu nie zorganizuje, ale jakby ktoś to robił i byłoby wolne miejsce, to proszę o info 

pozdrawiam
-
- Stary Wyga
Odświeżam temat - coby może jeszcze parę osób się skusiło. Są nowości na stronie internetowej - zdjęcia z ubiegłego roku (kilka) . To z Murzynami w wieńcach jest de best:). No i można się już rejestrować.
pzdr
Jarek
PS. FREDZIO jednak wybiera się do Monaco, więc o jednego mniej.
pzdr
Jarek
PS. FREDZIO jednak wybiera się do Monaco, więc o jednego mniej.
grek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Dla tych co maja czas, pieniądze, zapał - proponuje co następuje:
2 listopada - Ateny
11 - listopada - Bieg Niepodległości - tak dla odprężenia
16 listopada - Monaco
23 listopada - Florencja
I listopad wypełniony.
2 listopada - Ateny
11 - listopada - Bieg Niepodległości - tak dla odprężenia
16 listopada - Monaco
23 listopada - Florencja
I listopad wypełniony.
-
- Stary Wyga
Jeżeli nic nie wyjdzie z tych Aten, to ja w okolicach 11 listopada na pewno pobiegnę w Bochni w półmaratonie. Byłem tam w zeszłym roku - fajna imprezka, polecam wszystkim. Trasa jest płaska, bo od północnej strony Bochni.
grek
-
- Stary Wyga
Tak jak napisałem, impreza była 10 albo 11 listopada. Start honorowy w rynku, potem autobusy przewożą na start ostry (to jakaś wiocha pod Bochnią), 2 pętle no i meta na rynku. Ci, co ukończyli, dostawali medal i koryto (bigos, kiełbasa z rożna). Podobno była możliwość kąpieli po biegu na basenie, ale ja przybiegłem zbyt późno, więc się nie załapałem. Tego dnia w Bochni jest "święto biegowe", i w czasie, kiedy trwa półmaraton, na rynku są rozgrywane zawody dziecięce na różnych dystansach. Kiedyś trafiłem na zdjęcia w sieci, ale trzeba dobrze poszukać, bo są na jakiejś lokalnej stronie bocheńskiej.
Organizatorką jest jakaś facetka, ale bardziej ją znają inni forumowicze, więc może niech się wypowiedzą, jak mogą.
Uff, nie przesadziłem z tym opisem?
Organizatorką jest jakaś facetka, ale bardziej ją znają inni forumowicze, więc może niech się wypowiedzą, jak mogą.
Uff, nie przesadziłem z tym opisem?
grek
-
- Stary Wyga
No i jednak nie pobiegnę w tym roku w Atenach.
Temat umarł śmiercią naturalną, poza tym u mnie permanentny brak kasy. Bardzo żałuję. Jedynym pocieszeniem jest fakt, że plan na ten rok wykonałem, bo przebiegłem pierwszy maraton.
Ale nie skreślam Aten z moich planów, może uda się w przyszłym roku? Może do przyszłego roku potanieją bilety lotnicze - zapowiada się większa konkurencja ze strony tanich linii.
Ktoś z nas jednak jedzie do Aten, wyczytałem to na stronie Benetta. Może się przyzna? Interesuje mnie koszt logistyczny całej operacji.
A swoją drogą, byłoby wspaniale łyknąć jeszcze trochę słońca, wykąpać się w morzu... Eeech, dobrze im tam w tej Grecji... Nie muszą kupować węgla na zimę...
Jarek

Ale nie skreślam Aten z moich planów, może uda się w przyszłym roku? Może do przyszłego roku potanieją bilety lotnicze - zapowiada się większa konkurencja ze strony tanich linii.
Ktoś z nas jednak jedzie do Aten, wyczytałem to na stronie Benetta. Może się przyzna? Interesuje mnie koszt logistyczny całej operacji.
A swoją drogą, byłoby wspaniale łyknąć jeszcze trochę słońca, wykąpać się w morzu... Eeech, dobrze im tam w tej Grecji... Nie muszą kupować węgla na zimę...
Jarek
grek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Musisz się jakoś zmobilizować Jarek i zaliczyć te Ateny.Quote: from grek Eeech, dobrze im tam w tej Grecji... Nie muszą kupować węgla na zimę...
Jarek
biegowa recydywa
-
- Stary Wyga
Olku, na pewno nie w tym roku. Swoją drogą, a może Ty kiedyś pomyślisz o tym maratonie? I reszta GT, a przynajmniej niektórzy. Podejrzewam, że im więcej nas by było, tym taniej by wyszło 
Pozdrawiam serdecznie i życzę szybkiego zwalczenia choróbska.

Pozdrawiam serdecznie i życzę szybkiego zwalczenia choróbska.
grek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jutro się zapytam kto chce do Aten. :)
Ja szczerze mówiąc zastanawiam się nad wypadem do Berlina w przyszłym roku - to jednak trochę bliżej.
Ja szczerze mówiąc zastanawiam się nad wypadem do Berlina w przyszłym roku - to jednak trochę bliżej.
biegowa recydywa
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
W Atenach starowali niektózy ze znanych nam osób, oto ich wyniki:
Ulrike Fuhrmann: 3:49:07
Maciej Kurzajewski: 4:28:13
Marek Tronina (emte): 4:28:17
Ulrike Fuhrmann: 3:49:07
Maciej Kurzajewski: 4:28:13
Marek Tronina (emte): 4:28:17
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
No to sie tajemnica Maćka Kurzajewskiego wyjaśniła. Widzieliście niusa w TVP? Czy blond dziewczę stojące obok Maćka to Ulrike?
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Stary Wyga
Był jeszcze ktoś trzeci z Polski - Tomasz Koscinski (Kościński?) z czasem 5.21.27, netto 5.18. Brawo!
Mam nadzieję ,że jak już telewizja wysłała ekipę na ten maraton, to może zobaczymy jakiś szerszy reportaż, jak ktoś będzie coś wiedział o terminie emisji , to może da znać?
pzdr
PS. Startowało 2669 zawodników.
(Edited by grek at 10:40 am on Nov. 3, 2003)
Mam nadzieję ,że jak już telewizja wysłała ekipę na ten maraton, to może zobaczymy jakiś szerszy reportaż, jak ktoś będzie coś wiedział o terminie emisji , to może da znać?
pzdr
PS. Startowało 2669 zawodników.
(Edited by grek at 10:40 am on Nov. 3, 2003)
grek
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
W tv był Kurzajewski z Urlike i Markiem ale ani ich nie przedstawił ani do głosu nie dopuścił. Wyglądało to dziwnie bo nawet pożegnała sie słowami:"z Aten pozdrawia Maciek Kurzajewski i... medale" Tu wszyscy w trójke pokazali medale.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]