Odzież do biegania Nessi

Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 47,48
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

krzysztof jot pisze:
Nessi pisze:
krzysztof jot pisze:link masz w stopce...

Hej, popatrz z ciekawości bo wiele poprawiliśmy liczę na Twoją opinie:)
hmmm - naprawdę spore zmiany :)
nareszcie na zdjęciach widać tkaninę - fajne duże obrazki, to powinno dać efekt.
Nie wypowiadam sie na tematy techniczngo działania strony, mam wrażenie że nie jest to szczyt obecnych możliwości w tej dziedzinie, ale takie sprawy "wygładza" się w trakcie, przyspiesza, modyfikuje...

No i gratuluje damskiej kolekcji kolorowych leginsów - powalają :).
Notabene, jest gdzieś w Kielcach większy wybór waszego asortymentu ? Skarpetki, rękawiczki, bielizna ?
W Hike.pl mają parę naszych rzeczy, ale nie wszystko.
PKO
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Wreszcie kolorowe (i nie tylko różowe!) ciuchy dla kobiet, jak wspaniale! :)
I od razu mam dwa pytania:
1. Czy ten pas wielofunkcyjny jest wszyty do legginsów na stałe? Czy można go "odczepić" i korzystać z niego w różnych okolicznościach?
2. Czy Wasz sklep w Kętach będzie otwarty między Bożym Narodzeniem a Nowym Rokiem? Bo akurat będę (obóz biegowy bieganie.pl :spoko: ) i chętnie bym w wolnej chwili wpadła i coś zmierzyła, pomacała, kupiła :)

Pas jest wszyty na stałe, ale niebawem pojawi się w osobnej wersji.
Tak wiem, wpadacie na obóz do naszej pięknej mieściny:) Co prawda pewnie będzie remanent ale będziemy, więc zapraszamy:)
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mega wyprzedaż. Polecamy zwłaszcza dla osób mających problemy z otarciami sutków. Delikatny, termoaktywny, szybkoschnacy, nie łapie smrodku. Teraz na czyszczeniu magazynów za dobrą cenę.

Obrazek

kod rabatowy: SUB43

http://bit.ly/bezrekawnik_nessi
Awatar użytkownika
Aelion
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

No ładnie, dwa dni temu zamówiłem sobie czapkę i komin, i do tej pory nie zostały wysłane mimo że przelew zrobiłem od razu przy zamówieniu (mbank-mbank)

A liczyłem na świetną obsługę :(
ronja
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nessi pisze:
kachita pisze:Wreszcie kolorowe (i nie tylko różowe!) ciuchy dla kobiet, jak wspaniale! :)
I od razu mam dwa pytania:
1. Czy ten pas wielofunkcyjny jest wszyty do legginsów na stałe? Czy można go "odczepić" i korzystać z niego w różnych okolicznościach?
2. Czy Wasz sklep w Kętach będzie otwarty między Bożym Narodzeniem a Nowym Rokiem? Bo akurat będę (obóz biegowy bieganie.pl :spoko: ) i chętnie bym w wolnej chwili wpadła i coś zmierzyła, pomacała, kupiła :)

Pas jest wszyty na stałe, ale niebawem pojawi się w osobnej wersji.
Tak wiem, wpadacie na obóz do naszej pięknej mieściny:) Co prawda pewnie będzie remanent ale będziemy, więc zapraszamy:)[/quote

Bardzo polecam Flipbelta (bo chyba o niego chodzi, patent is pending), świetny jest dla drobnych osób z ogromnym telefonem, nic nie podskakuje :)
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Aelion pisze:No ładnie, dwa dni temu zamówiłem sobie czapkę i komin, i do tej pory nie zostały wysłane mimo że przelew zrobiłem od razu przy zamówieniu (mbank-mbank)

A liczyłem na świetną obsługę :(
Księgowanie odbywa się raz dziennie o 13. Dlatego nie został twój przelew zaksięgowany od razu, gdyż zakup był o 13:47. Po zaksięgowaniu wczoraj, twoje zamówienie dołączyło do listy zamówień do wysłania. Dziś jest Twoja przesyłka wysyłana. Tak wygląda standardowa procedura. Jeśli zależało Ci na ekspresie wystarczył mały kontakt, że zależy na szybkiej wysyłce wtedy patrzymy jeszcze raz na konto i sprawdzamy czy przelew jest i wysyłamy. Dokładamy wszystkich starań by wysyłać wszystko bardzo szybko.
Awatar użytkownika
Aelion
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki za wyjaśnienie! :)

Myśleliście o wprowadzeniu obsługi płatności elektronicznych (payu czy coś w tym rodzaju)? :) Klienci uwielbiają jak mogą
szybko wpłacić pieniądze ;-) Przynajmniej ja uwielbiam... i takie czekanie 24h na zaksięgowanie jest trochę nie na obecne czasy :P
degi
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nessi pisze:Mega wyprzedaż. Polecamy zwłaszcza dla osób mających problemy z otarciami sutków. Delikatny, termoaktywny, szybkoschnacy, nie łapie smrodku. Teraz na czyszczeniu magazynów za dobrą cenę.

"Wprowadzony przez Ciebie kupon rabatowy jest nieprawidłowy lub został już użyty." :lalala:

Co do sklepu - przy każdej zakładce musiałem zamykać wyskakujące okienko: "a może jednak newsletter"... - trochę denerwuje...

Gdyby udało się do przeglądania udało się dodać filtr - męskie, damskie - to byłoby super (nie powiem, modelki macie bardzo ładne, ale jak wejdę do sklepu tylko po to, żeby je pooglądać to filtr też mi bardzo ułatwi zadanie :jatylko:) - to tak tylko BTW...
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Aelion pisze:Dzięki za wyjaśnienie! :)

Myśleliście o wprowadzeniu obsługi płatności elektronicznych (payu czy coś w tym rodzaju)? :) Klienci uwielbiają jak mogą
szybko wpłacić pieniądze ;-) Przynajmniej ja uwielbiam... i takie czekanie 24h na zaksięgowanie jest trochę nie na obecne czasy :P
Jest system:) Działa:) Dotpay, zaraz mamy informacje o kasce. :)
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

degi pisze:
Nessi pisze:Mega wyprzedaż. Polecamy zwłaszcza dla osób mających problemy z otarciami sutków. Delikatny, termoaktywny, szybkoschnacy, nie łapie smrodku. Teraz na czyszczeniu magazynów za dobrą cenę.

"Wprowadzony przez Ciebie kupon rabatowy jest nieprawidłowy lub został już użyty." :lalala:

Co do sklepu - przy każdej zakładce musiałem zamykać wyskakujące okienko: "a może jednak newsletter"... - trochę denerwuje...

Gdyby udało się do przeglądania udało się dodać filtr - męskie, damskie - to byłoby super (nie powiem, modelki macie bardzo ładne, ale jak wejdę do sklepu tylko po to, żeby je pooglądać to filtr też mi bardzo ułatwi zadanie :jatylko:) - to tak tylko BTW...
Musisz być zalogowany by użyć kody. http://www.e-nessi.pl/pl/i/Kody-rabatowe/11

A co do podziału, to tak do 14 dni powinny być nowy wygląd sklepu wraz z podziałem na płeć:) Super wielkie dzięki za wszystkie wasze sugestie dla nas to bardzo ważne!
Awatar użytkownika
Aelion
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Nessi pisze:
Aelion pisze:Dzięki za wyjaśnienie! :)

Jest system:) Działa:) Dotpay, zaraz mamy informacje o kasce. :)
o kurcze to w takim razie ja ślepy byłem nie zauważając tego! Następnym razem się dokładniej przyjrzę :P
marcinnek_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:57
Życiówka w maratonie: 3:04:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nessi, czy któreś spodnie do biegania długie są cieplejsze niż tylko pojedyncza warstwa lycry? Szukam czegoś na około 0st, bo w obecnych spodniach mam już dziury po trzech latach :)
Motto: ...by dzisiejszy trening był jutro tylko rozgrzewką.
Wyniki: 5km: 18:47 / 10km: 38:57 /15km: 59:53 / 21km: 1:23:56 / 42km: 3:04:19
Blog: Chodnikiem i szlakiem - biega.marcindabrowski.net
Facebook: Chodnikiem i szlakiem
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

marcinnek_ pisze:Nessi, czy któreś spodnie do biegania długie są cieplejsze niż tylko pojedyncza warstwa lycry? Szukam czegoś na około 0st, bo w obecnych spodniach mam już dziury po trzech latach :)
Mam już dziury po 3 latach:) Dla nas to komplement:)

Cieplejszych nie ale polecamy spodnie od bielizny pod spodnie do biegania. Duet idealny.
marcinnek_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:57
Życiówka w maratonie: 3:04:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nessi pisze:
marcinnek_ pisze:Nessi, czy któreś spodnie do biegania długie są cieplejsze niż tylko pojedyncza warstwa lycry? Szukam czegoś na około 0st, bo w obecnych spodniach mam już dziury po trzech latach :)
Mam już dziury po 3 latach:) Dla nas to komplement:)

Cieplejszych nie ale polecamy spodnie od bielizny pod spodnie do biegania. Duet idealny.
Szkoda. A poprzednie spodnie z dziurami to akurat Nike, nie zrozumieliśmy się. Jak zaczynałem biegać, poszedłem po najmniejszej linii oporu i kupiłem cały zestaw w najbliższym sklepie, którego markę znałem.
Motto: ...by dzisiejszy trening był jutro tylko rozgrzewką.
Wyniki: 5km: 18:47 / 10km: 38:57 /15km: 59:53 / 21km: 1:23:56 / 42km: 3:04:19
Blog: Chodnikiem i szlakiem - biega.marcindabrowski.net
Facebook: Chodnikiem i szlakiem
degi
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nessi pisze:Musisz być zalogowany by użyć kody. http://www.e-nessi.pl/pl/i/Kody-rabatowe/11
Po zarejestrowaniu i zalogowaniu też nie działa :smutek: niestety...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ