W Hike.pl mają parę naszych rzeczy, ale nie wszystko.krzysztof jot pisze:hmmm - naprawdę spore zmianyNessi pisze:krzysztof jot pisze:link masz w stopce...
Hej, popatrz z ciekawości bo wiele poprawiliśmy liczę na Twoją opinie:)
nareszcie na zdjęciach widać tkaninę - fajne duże obrazki, to powinno dać efekt.
Nie wypowiadam sie na tematy techniczngo działania strony, mam wrażenie że nie jest to szczyt obecnych możliwości w tej dziedzinie, ale takie sprawy "wygładza" się w trakcie, przyspiesza, modyfikuje...
No i gratuluje damskiej kolekcji kolorowych leginsów - powalają.
Notabene, jest gdzieś w Kielcach większy wybór waszego asortymentu ? Skarpetki, rękawiczki, bielizna ?
Odzież do biegania Nessi
- Nessi
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 47,48
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- Nessi
- Stary Wyga
- Kontakt:
kachita pisze:Wreszcie kolorowe (i nie tylko różowe!) ciuchy dla kobiet, jak wspaniale!
I od razu mam dwa pytania:
1. Czy ten pas wielofunkcyjny jest wszyty do legginsów na stałe? Czy można go "odczepić" i korzystać z niego w różnych okolicznościach?
2. Czy Wasz sklep w Kętach będzie otwarty między Bożym Narodzeniem a Nowym Rokiem? Bo akurat będę (obóz biegowy bieganie.pl) i chętnie bym w wolnej chwili wpadła i coś zmierzyła, pomacała, kupiła
Pas jest wszyty na stałe, ale niebawem pojawi się w osobnej wersji.
Tak wiem, wpadacie na obóz do naszej pięknej mieściny:) Co prawda pewnie będzie remanent ale będziemy, więc zapraszamy:)
- Nessi
- Stary Wyga
- Kontakt:
Mega wyprzedaż. Polecamy zwłaszcza dla osób mających problemy z otarciami sutków. Delikatny, termoaktywny, szybkoschnacy, nie łapie smrodku. Teraz na czyszczeniu magazynów za dobrą cenę.

kod rabatowy: SUB43
http://bit.ly/bezrekawnik_nessi

http://bit.ly/bezrekawnik_nessi
- Aelion
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
No ładnie, dwa dni temu zamówiłem sobie czapkę i komin, i do tej pory nie zostały wysłane mimo że przelew zrobiłem od razu przy zamówieniu (mbank-mbank)
A liczyłem na świetną obsługę

-
- Wyga
Nessi pisze:kachita pisze:Wreszcie kolorowe (i nie tylko różowe!) ciuchy dla kobiet, jak wspaniale!
I od razu mam dwa pytania:
1. Czy ten pas wielofunkcyjny jest wszyty do legginsów na stałe? Czy można go "odczepić" i korzystać z niego w różnych okolicznościach?
2. Czy Wasz sklep w Kętach będzie otwarty między Bożym Narodzeniem a Nowym Rokiem? Bo akurat będę (obóz biegowy bieganie.pl) i chętnie bym w wolnej chwili wpadła i coś zmierzyła, pomacała, kupiła
Pas jest wszyty na stałe, ale niebawem pojawi się w osobnej wersji.
Tak wiem, wpadacie na obóz do naszej pięknej mieściny:) Co prawda pewnie będzie remanent ale będziemy, więc zapraszamy:)[/quote
Bardzo polecam Flipbelta (bo chyba o niego chodzi, patent is pending), świetny jest dla drobnych osób z ogromnym telefonem, nic nie podskakuje

- Nessi
- Stary Wyga
- Kontakt:
Księgowanie odbywa się raz dziennie o 13. Dlatego nie został twój przelew zaksięgowany od razu, gdyż zakup był o 13:47. Po zaksięgowaniu wczoraj, twoje zamówienie dołączyło do listy zamówień do wysłania. Dziś jest Twoja przesyłka wysyłana. Tak wygląda standardowa procedura. Jeśli zależało Ci na ekspresie wystarczył mały kontakt, że zależy na szybkiej wysyłce wtedy patrzymy jeszcze raz na konto i sprawdzamy czy przelew jest i wysyłamy. Dokładamy wszystkich starań by wysyłać wszystko bardzo szybko.Aelion pisze:No ładnie, dwa dni temu zamówiłem sobie czapkę i komin, i do tej pory nie zostały wysłane mimo że przelew zrobiłem od razu przy zamówieniu (mbank-mbank)
- Aelion
- Stary Wyga
Dzięki za wyjaśnienie! 
Myśleliście o wprowadzeniu obsługi płatności elektronicznych (payu czy coś w tym rodzaju)?
Klienci uwielbiają jak mogą
szybko wpłacić pieniądze
Przynajmniej ja uwielbiam... i takie czekanie 24h na zaksięgowanie jest trochę nie na obecne czasy :P

Myśleliście o wprowadzeniu obsługi płatności elektronicznych (payu czy coś w tym rodzaju)?

szybko wpłacić pieniądze

-
- Wyga
"Wprowadzony przez Ciebie kupon rabatowy jest nieprawidłowy lub został już użyty."Nessi pisze:Mega wyprzedaż. Polecamy zwłaszcza dla osób mających problemy z otarciami sutków. Delikatny, termoaktywny, szybkoschnacy, nie łapie smrodku. Teraz na czyszczeniu magazynów za dobrą cenę.

Co do sklepu - przy każdej zakładce musiałem zamykać wyskakujące okienko: "a może jednak newsletter"... - trochę denerwuje...
Gdyby udało się do przeglądania udało się dodać filtr - męskie, damskie - to byłoby super (nie powiem, modelki macie bardzo ładne, ale jak wejdę do sklepu tylko po to, żeby je pooglądać to filtr też mi bardzo ułatwi zadanie

- Nessi
- Stary Wyga
- Kontakt:
Jest system:) Działa:) Dotpay, zaraz mamy informacje o kasce.Aelion pisze:Dzięki za wyjaśnienie!
Myśleliście o wprowadzeniu obsługi płatności elektronicznych (payu czy coś w tym rodzaju)?Klienci uwielbiają jak mogą
szybko wpłacić pieniądzePrzynajmniej ja uwielbiam... i takie czekanie 24h na zaksięgowanie jest trochę nie na obecne czasy :P

- Nessi
- Stary Wyga
- Kontakt:
Musisz być zalogowany by użyć kody. http://www.e-nessi.pl/pl/i/Kody-rabatowe/11degi pisze:"Wprowadzony przez Ciebie kupon rabatowy jest nieprawidłowy lub został już użyty."Nessi pisze:Mega wyprzedaż. Polecamy zwłaszcza dla osób mających problemy z otarciami sutków. Delikatny, termoaktywny, szybkoschnacy, nie łapie smrodku. Teraz na czyszczeniu magazynów za dobrą cenę.
kod rabatowy: SUB43![]()
Co do sklepu - przy każdej zakładce musiałem zamykać wyskakujące okienko: "a może jednak newsletter"... - trochę denerwuje...
Gdyby udało się do przeglądania udało się dodać filtr - męskie, damskie - to byłoby super (nie powiem, modelki macie bardzo ładne, ale jak wejdę do sklepu tylko po to, żeby je pooglądać to filtr też mi bardzo ułatwi zadanie) - to tak tylko BTW...
A co do podziału, to tak do 14 dni powinny być nowy wygląd sklepu wraz z podziałem na płeć:) Super wielkie dzięki za wszystkie wasze sugestie dla nas to bardzo ważne!
- Aelion
- Stary Wyga
o kurcze to w takim razie ja ślepy byłem nie zauważając tego! Następnym razem się dokładniej przyjrzę :PNessi pisze:Jest system:) Działa:) Dotpay, zaraz mamy informacje o kasce.Aelion pisze:Dzięki za wyjaśnienie!
Myśleliście o wprowadzeniu obsługi płatności elektronicznych (payu czy coś w tym rodzaju)?Klienci uwielbiają jak mogą
szybko wpłacić pieniądzePrzynajmniej ja uwielbiam... i takie czekanie 24h na zaksięgowanie jest trochę nie na obecne czasy :P
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:57
- Życiówka w maratonie: 3:04:19
- Kontakt:
Nessi, czy któreś spodnie do biegania długie są cieplejsze niż tylko pojedyncza warstwa lycry? Szukam czegoś na około 0st, bo w obecnych spodniach mam już dziury po trzech latach 

Motto: ...by dzisiejszy trening był jutro tylko rozgrzewką.
Wyniki: 5km: 18:47 / 10km: 38:57 /15km: 59:53 / 21km: 1:23:56 / 42km: 3:04:19
Blog: Chodnikiem i szlakiem - biega.marcindabrowski.net
Facebook: Chodnikiem i szlakiem
- Nessi
- Stary Wyga
- Kontakt:
Mam już dziury po 3 latach:) Dla nas to komplement:)marcinnek_ pisze:Nessi, czy któreś spodnie do biegania długie są cieplejsze niż tylko pojedyncza warstwa lycry? Szukam czegoś na około 0st, bo w obecnych spodniach mam już dziury po trzech latach
Cieplejszych nie ale polecamy spodnie od bielizny pod spodnie do biegania. Duet idealny.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:57
- Życiówka w maratonie: 3:04:19
- Kontakt:
Szkoda. A poprzednie spodnie z dziurami to akurat Nike, nie zrozumieliśmy się. Jak zaczynałem biegać, poszedłem po najmniejszej linii oporu i kupiłem cały zestaw w najbliższym sklepie, którego markę znałem.Nessi pisze:Mam już dziury po 3 latach:) Dla nas to komplement:)marcinnek_ pisze:Nessi, czy któreś spodnie do biegania długie są cieplejsze niż tylko pojedyncza warstwa lycry? Szukam czegoś na około 0st, bo w obecnych spodniach mam już dziury po trzech latach
Cieplejszych nie ale polecamy spodnie od bielizny pod spodnie do biegania. Duet idealny.
Motto: ...by dzisiejszy trening był jutro tylko rozgrzewką.
-
- Wyga
Po zarejestrowaniu i zalogowaniu też nie działaNessi pisze:Musisz być zalogowany by użyć kody. http://www.e-nessi.pl/pl/i/Kody-rabatowe/11