Oj tam, oj tam, jak jest dobrze napisana to może być to piękny kawałek literatury... z gatunku sf najczęściej.yacool pisze:Kangoor5, recenzji zazwyczaj nie sposób porównać ze względu na ich specyfikę. Każda jest subiektywna i niewiele wnosi do rzeczywistości szerszej niż rzeczywistość testera.
Buty minimalistyczne
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Dobra, ja już swoje powiedziałem kilka razy.
Gdyby ktoś miał coś ciekawego do napisania o szeroko rozumianym obuwiu, to chętnie zapiszę się do wątku o tym traktującym.
Gdyby ktoś miał coś ciekawego do napisania o szeroko rozumianym obuwiu, to chętnie zapiszę się do wątku o tym traktującym.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Zaprawiony W Bojach
na dzisiaj mam już jakieś 200, może 250 w ZENkach. W międzyczasie doszło do dwóch amputacji, po których zaczęły zachowywać się prawie jak buty minimalistyczne
i teraz jest już dobrze.
ułożyły się, ubiły nieco, pomęczyłem dr Zenona o ładny okrąglutki szlif i uświadomiłem sobie, że bardzo przypominają we wrażeniach Skora Base. To miał być komplement
nadal amortyzacji jest sporo - tak naprawdę przód nie jest zmodyfikowany, więc można bezpiecznie w nim biegać a choćby i tysiączki... kilometrów.

ułożyły się, ubiły nieco, pomęczyłem dr Zenona o ładny okrąglutki szlif i uświadomiłem sobie, że bardzo przypominają we wrażeniach Skora Base. To miał być komplement

nadal amortyzacji jest sporo - tak naprawdę przód nie jest zmodyfikowany, więc można bezpiecznie w nim biegać a choćby i tysiączki... kilometrów.
- Lisciasty
- Zaprawiony W Bojach
Jak mocno uciachnąłeś piętę? Ja się wciąż waham, bo na twardym mnie drażni ów wyrostek, na szczęście
do miękkiego błotka mam blisko. Ale tak czy siak chyba ta pięta będzie musiała przejść lifting...
do miękkiego błotka mam blisko. Ale tak czy siak chyba ta pięta będzie musiała przejść lifting...
Gdy na rzyci zgolę włoski, jestem piękny, jestem boski!
-
- Zaprawiony W Bojach
2 x 4 mm = 9 mm
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
a to niespodziankaQba Krause pisze:2 x 4 mm = 9 mm

-
- Zaprawiony W Bojach
świat jest pełen paradoksów, co ponad dwa tysiące lat temu pokazał imiennik doktora, słynny eleata 

- herson
- Zaprawiony W Bojach
teraz już rozumiem ten nikczemny błąd, skoro byli prekursorami idealizmu ( dla potrzeb wątku - minimalizmu ), czyli matematycznie piątym kołem o wozuQba Krause pisze:świat jest pełen paradoksów, co ponad dwa tysiące lat temu pokazał imiennik doktora, słynny eleata

- Lisciasty
- Zaprawiony W Bojach
Matematycznie jest wszystko ok, 2 plastry po 4mm i 1mm trocin, nie widzę w tym nic dziwnego.
Czy teraz jest już ok, czy planujesz dalszy peeling? :>
Czy teraz jest już ok, czy planujesz dalszy peeling? :>
-
- Zaprawiony W Bojach
jest super. dalsze cięcia oznaczałyby wejście w negative drop, czyli przegięcie w drugą stronę.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Swoje zenki chyba tez potraktuje skalpelem bo zaczyna mnie to gibanie wq..... 

- Lisciasty
- Zaprawiony W Bojach
Stawiam w zakład nową parę zenków, że wszyscy, tylko jakoś nikt nie pisze :>
I nie tyle z gibaniem, co z odczuciem koturna
I nie tyle z gibaniem, co z odczuciem koturna

-
- Zaprawiony W Bojach
bo jaj nie macie! tylko ja na barykadach!
herson, no, powszechnie się używa.
herson, no, powszechnie się używa.