Bieganie z brzuchem ....
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
PILNE!!!
Dzisiaj rano w połowie biegu nagle pojawił się ból w łydce, a właściwie wyczuwalny jest jakby tylko w nieznancznej jej części, w kilku włóknach. Symptomy były dwa dni temu. Coś jakby uczycie skurczu mieśnia. Teraz musiałem wrócić napotkanym w lesie autostopem. Pytam: JAK ŻYĆ?
Dzisiaj rano w połowie biegu nagle pojawił się ból w łydce, a właściwie wyczuwalny jest jakby tylko w nieznancznej jej części, w kilku włóknach. Symptomy były dwa dni temu. Coś jakby uczycie skurczu mieśnia. Teraz musiałem wrócić napotkanym w lesie autostopem. Pytam: JAK ŻYĆ?

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47:55
- Życiówka w maratonie: 4:08:55
odpoczynek to jedno z najlepszych lekarstw na bol. Owe lekarstwo ma skutki uboczne , potrafi uzaleznic. Mala dawka 3 dniowa nikomu jeszcze nie zaszkodzila 

5km-22:59
10km-48:50
HM-1:47:54
M-4:08:55
10km-48:50
HM-1:47:54
M-4:08:55
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
No cóż, bywa i tak. Sport i kontuzje tworzą zgrany duet. Ja zawsze wychodzę z założenia, że ból dzieli się na dwie grupy - kontuzje i, znacznie częściej, "użalanie się organizmu nad sobą". Cała zabawa polega na tym, aby umieć to rozróżniać. Odpuszczanie z powodu każdego dyskomfortu spowoduje, że więcej będziemy siedzieć w domu niż trenować. Jednakże trenowanie z kontuzją może jedynie zaszkodzić.
Jeżeli nie byłeś w stanie o własnych siłach wrócić do domu zakładam, że to coś poważniejszego. Odpocznij, zastosuj maści, spróbuj polewania zimną i ciepłą wodą. Jak nie minie - lekarz
Jeżeli nie byłeś w stanie o własnych siłach wrócić do domu zakładam, że to coś poważniejszego. Odpocznij, zastosuj maści, spróbuj polewania zimną i ciepłą wodą. Jak nie minie - lekarz